Gebo Flexibilis cső

Gebo Flexibilis cső szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában

Flexibilis csövek ideális megoldások lehetnek az épületgépészeti csőrendszerek és a szerelvények összekötéséhez. Gáz és víz bekötéséhez is használhatóak, fontos, hogy a célnak megfelelőt válasszuk ki. A kínálatunkban elérhető csövek közül gázhoz a sárga színűek, vízhez pedig az acélcsövek alkalmazhatóak. A flexibilis bekötőcsövek elérhetőek fix és nyújtható kivitelben, nagy előnyük, hogy rugalmasak, így alkalmazkodnak a hely sajátosságaihoz, bárhogy elhelyezhetők. A gumibetétes gázbekötő csöveket javasolt 4-5 évente kicserélni a maximális biztonság érdekében. A csöveken nem érdemes spórolni, hiszen az olcsóbb és drágább termékek között csupán néhány száz Forint a különbség, élettartamuk és minőségük viszont lényegesen alacsonyabb. Webáruházunkban minőségi flexibilis csöveket talál kedvező áron. Kérjen segítséget vagy akár egyedi ajánlatot kollégáinktól!

8 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.