Ár(HUF)
27539
-
1151473
Raktárkészlet
Magasság(mm)
18
-
19
Szélesség(mm)
13
-
14
Mélység(mm)
15
-
16

BRH Fűtési keringető szivattyú

BRH Fűtési keringető szivattyú szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában

Milyen a minőségi keringető szivattyú? Az energiatakarékos fűtési megoldások manapság egyre nagyobb számban jelennek meg a piacon, s ezt nem csak a rezsiszámlák általános növekedése, hanem a környezetvédelmi szempontok is előidézik. Az emberek számára fontos a függetlenség, s ilyen megoldásokat keresnek a fűtés terén is. Nincs ez másként a keringető szivattyúk kapcsán sem, amelyek valóban olcsó és hatékony megoldást biztosítanak a minőségi fűtésre. A keringető szivattyúk nagy pozitívuma, hogy szinte soha nem igényelnek karbantartást, s alacsony zajszinten végzik a munkájukat. Nem mindegy azonban, hogy az adott szivattyút, milyen rendszerhez illesztjük. Erre a kérdésre a választ minden esetben szakemberek segítségével érdemes megfogalmazni, ugyanis a rendszer hatékonyságában nagy szerepet játszik az ideális kialakítás. Természetesen a keringető szivattyúk is besorolásba kerülnek az energiafelhasználásuktól és költséghatékonyságuktól függően. Ezeket az adatokat laikus szemmel is mindenképp érdemes megismerni, ugyanis sokat elárulnak az adott termékről, s pillanatképet adnak a későbbi üzemeltetési költségekről. A keringető szivattyúk esetén az említett adat szinte mindig pozitív, ugyanis az elektromos áram felhasználása ebben az esetben akár 80 százalékkal is visszaszorulhat. Így a háztartásra nézve, akár 10 százalékos energia megtakarítás is megvalósítható, ami mindenképp jelentős tényező. Nem kérdéses tehát, hogy a keringető szivattyúk jócskán felülmúlják hagyományos társaikat, így kiemelt szerepet kapnak a költséghatékony fűtési megoldások között. Kérjük, tekintse meg a kínálatunkat és válassza ki az Ön számára ideális megoldást!

1 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.