A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Fűtési Keringtető szivattyú

Széles fűtési keringtető szivattyú kínálatunk folyamatosan bővül. Kedvező árú fűtési keringtető szivattyúk. Akár INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Milyen a minőségi keringető szivattyú? Az energiatakarékos fűtési megoldások manapság egyre nagyobb számban jelennek meg a piacon, s ezt nem csak a rezsiszámlák általános növekedése, hanem a környezetvédelmi szempontok is előidézik. Az emberek számára fontos a függetlenség, s ilyen megoldásokat keresnek a fűtés terén is. Nincs ez másként a keringető szivattyúk kapcsán sem, amelyek valóban olcsó és hatékony megoldást biztosítanak a minőségi fűtésre. A keringető szivattyúk nagy pozitívuma, hogy szinte soha nem igényelnek karbantartást, s alacsony zajszinten végzik a munkájukat. Nem mindegy azonban, hogy az adott szivattyút, milyen rendszerhez illesztjük. Erre a kérdésre a választ minden esetben szakemberek segítségével érdemes megfogalmazni, ugyanis a rendszer hatékonyságában nagy szerepet játszik az ideális kialakítás. Természetesen a keringető szivattyúk is besorolásba kerülnek az energiafelhasználásuktól és költséghatékonyságuktól függően. Ezeket az adatokat laikus szemmel is mindenképp érdemes megismerni, ugyanis sokat elárulnak az adott termékről, s pillanatképet adnak a későbbi üzemeltetési költségekről. A keringető szivattyúk esetén az említett adat szinte mindig pozitív, ugyanis az elektromos áram felhasználása ebben az esetben akár 80 százalékkal is visszaszorulhat. Így a háztartásra nézve, akár 10 százalékos energia megtakarítás is megvalósítható, ami mindenképp jelentős tényező. Nem kérdéses tehát, hogy a keringető szivattyúk jócskán felülmúlják hagyományos társaikat, így kiemelt szerepet kapnak a költséghatékony fűtési megoldások között. Kérjük, tekintse meg a kínálatunkat és válassza ki az Ön számára ideális megoldást!
Olvassa tovább!
Szűrés ár alapján
Szűrés márka alapján
Teljesítmény alapján
12 termék
Fűtési Keringtető szivattyú,Wilo Yonos PICO 25/1-6 Fűtési Keringetőszivattyú
Wilo Yonos PICO 25/1-6 Fűtési Keringtetőszivattyú. Wilo Termékek Széles Választéka Megtalálható Kedvező Áron A Netkazán Webáruházban!
Fűtési Keringtető szivattyú,Grundfos Alpha2 L 25-40 Fűtési Keringtető Szivattyú
Grundfos Alpha2 L 25-40 Fűtési Keringtető Szivattyú. Grundfos Termékek Széles Választéka Megtalálható Kedvező Áron A Netkazán Webáruházban!
Fűtési Keringtető szivattyú,Wilo Yonos PICO 25/1-4 Fűtési Keringetőszivattyú
Wilo Yonos PICO 25/1-4 Fűtési Keringtetőszivattyú. Wilo Termékek Széles Választéka Megtalálható Kedvező Áron A Netkazán Webáruházban!
Fűtési Keringtető szivattyú,Wilo Yonos PICO 25/1-8 Fűtési Keringetőszivattyú
Wilo Yonos PICO 25/1-8 Fűtési Keringetőszivattyú. Wilo Termékek Széles Választéka Megtalálható Kedvező Áron A Netkazán Webáruházban!
Fűtési Keringtető szivattyú,Wilo Stratos PICO 25/1-6 Fűtési Keringetőszivattyú
Wilo Stratos PICO 25/1-6 Fűtési Keringtetőszivattyú. Wilo Termékek Széles Választéka Megtalálható Kedvező Áron A Netkazán Webáruházban!
Fűtési Keringtető szivattyú,Grundfos Alpha2 25-60 Fűtési Keringtető Szivattyú
Grundfos Alpha2 25-60 Fűtési Keringtető Szivattyú. Grundfos Termékek Széles Választéka Megtalálható Kedvező Áron A Netkazán Webáruházban!
Fűtési Keringtető szivattyú,Grundfos Alpha2 L 25-60 Fűtési Keringtető Szivattyú
Grundfos Alpha2 25-60 L Fűtési Keringtető Szivattyú. Grundfos Termékek Széles Választéka Megtalálható Kedvező Áron A Netkazán Webáruházban!
Fűtési Keringtető szivattyú,Grundfos Alpha2 25-40 Fűtési Keringtető Szivattyú
Grundfos Alpha2 25-40 Fűtési Keringtető Szivattyú. Grundfos Termékek Széles Választéka Megtalálható Kedvező Áron A Netkazán Webáruházban!
Fűtési Keringtető szivattyú,Wilo Stratos PICO 25/1-4 Fűtési Keringetőszivattyú
Wilo Stratos PICO 25/1-4 Fűtési Keringtetőszivattyú. Wilo Termékek Széles Választéka Megtalálható Kedvező Áron A Netkazán Webáruházban!
Fűtési Keringtető szivattyú,Grundfos Alpha2 25-50 Fűtési Keringtető Szivattyú
Grundfos Alpha2 25-50 Fűtési Keringtető Szivattyú. Grundfos Termékek Széles Választéka Megtalálható Kedvező Áron A Netkazán Webáruházban!
Fűtési Keringtető szivattyú,Computherm FPS 20–60EA “A” energiaosztályú fűtési keringető szivattyú
Computherm FPS 20–60EA “A” energiaosztályú fűtési keringető szivattyú, Alacsony energiájú cirkulációs szivattyúk a Netkazán Webáruháztól
Fűtési Keringtető szivattyú,Computherm FPS 25–60EA “A” energiaosztályú fűtési keringető szivattyú
Computherm FPS 25–60EA “A” energiaosztályú fűtési keringető szivattyú, Alacsony energiájú cirkulációs szivattyúk a Netkazán Webáruháztól