Ariston Gázbojler

Ariston gázbojler parapetes, kéményes és kémény nélküli kivitelben. fali vagy álló felszerelhetőséggel a Netkazán Webáruházban.

Egy háztartásban nélkülözhetetlen a melegvíz, melynek előállítása lehet elektromosan vagy gázüzemmmel . Az Ariston teljesen új palettával áll rendelkezésre gázüzemű vízmelegítők terén. A mai kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő Ariston parapetes, kéményes gázbojlerei fali vagy álló kivitelben egyaránt elérhetőek. Előnye az alacsony NOx kibocsájtás, zománcozott tartály, hármas biztonsággi megoldással rendelkező szelep felszereltség. Fürdés, mosogatás, takarítás, mennyi mindenre használjuk! Bojlerünk kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont, hogy napi hány liter vízre lesz szükségünk, hány tagú családot kell ellátnunk melegvízzel. Az Ariston gázbojler prémium minőséget képvisel a piacon! Megbízhatóságát a gyártó által vállalt 3 éves garancia is alátámasztja. Ha megfelelő megoldást keres otthonába az Aristonban nem fog csalódni. Vegye fel a kapcsolatot a Netkazán szakértőivel és együtt megtaláljuk a legoptimálisabb fűtőteljesítményű és űrtartalmú bojlert az otthona számára! 

1 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.