Ár(HUF)
209990
-
1186569
Raktárkészlet
Magasság(mm)
119
-
239
Szélesség(mm)
54.5
-
130
Mélység(mm)
54.5
-
130

Hőcserélő nélküli indirekt tártoló

Az hőcserélő nélküli indirekt tároló a meglévő fűtési rendszerrel összekötve indirekt módon lehetőséget ad használati melegvíz előállítására, ezzel is hatékonyabbá téve fűtési rendszerét.

A komfortos, biztonságos és korszerű termékek a folyamatos innovációs tevékenységek, a tervezők és szakemberek legfőbb kihívásai közé tartoznak. Ezen elvárásoknak több szempontból is eleget tesznek, hiszen példaképpen a hőcserélő nélküli indirekt tároló olyan kényelmi szempontokat is szem előtt tart, mint a használati meleg víz két forrásból eredeztethető megvalósítását. Az indirekt tárolók fő funkciója abban nyilvánul meg, hogy egy külső rendezés működtetése révén, indirekt módon melegíti fel a vizet, amelyet azonnal tárol is a legközelebbi felhasználás idejéig. A hőcserélő nélküli indirekt tároló használható példa gyanánt egy gázkazán és egy szolár rendszer által biztosított meleg víz felforralására és raktározására. A hőcserélő nélküli indirekt tároló kategóriában sok különböző termék található, amelyek eltérése méretben, műszaki tényezők meglétében, valamint árban érhető tetten.

11 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.