Ár(HUF)
209990
-
1186569
Raktárkészlet
Magasság(mm)
153
-
235
Szélesség(mm)
54.5
-
99
Mélység(mm)
54.5
-
99

Hajdu Hőcserélő nélküli indirekt tártoló

Hajdu Hőcserélő nélküli indirekt tártoló szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában

A komfortos, biztonságos és korszerű termékek a folyamatos innovációs tevékenységek, a tervezők és szakemberek legfőbb kihívásai közé tartoznak. Ezen elvárásoknak több szempontból is eleget tesznek, hiszen példaképpen a hőcserélő nélküli indirekt tároló olyan kényelmi szempontokat is szem előtt tart, mint a használati meleg víz két forrásból eredeztethető megvalósítását. Az indirekt tárolók fő funkciója abban nyilvánul meg, hogy egy külső rendezés működtetése révén, indirekt módon melegíti fel a vizet, amelyet azonnal tárol is a legközelebbi felhasználás idejéig. A hőcserélő nélküli indirekt tároló használható példa gyanánt egy gázkazán és egy szolár rendszer által biztosított meleg víz felforralására és raktározására. A hőcserélő nélküli indirekt tároló kategóriában sok különböző termék található, amelyek eltérése méretben, műszaki tényezők meglétében, valamint árban érhető tetten.

4 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.