A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Hőcserélős Ventilátor(1 termék)

Hőcserélős ventilátorral megoldhatjuk lakásunk szellőztetését, oly módon hogy a cserélt levegőt elektromos úton visszamelegítjük, csökkentve ezzel a helyiség hőveszteségét. Ideális megoldás, ahol egyéb szellőző rendszer kiépítése nem lehetséges. Ingyenes szállítással a Netkazántól !

Hővisszanyerős ventilátorok akciós áron! A modern lakásokban a hőszigetelés rendkívül nagy fokú, így a szellőztetés önmagától semmiképp sem fog megoldódni, a legkisebb százalékban sem. A modern ablakokkal, ajtókkal ellátott lakások esetében gondot okozhat a szellőztetés hiánya, hiszen nedvesség alakul ki, ami penész formájában jelenik meg, de az épület különböző részeire is rendkívül káros hatással van. A hővisszanyerős ventilátor használata által azonban létezik megfelelő megoldás erre a problémára. Nem kell órákon át nyitva hagyni az ablakokat a szellőztetés miatt, ami hatalmas pénzfelesleggel jár a téli hónapokban, amikor fűteni kell folyamatosan. A hővisszanyerős ventilátor alapelve az, hogy a kintről érkező hideg levegőt felmelegíti a lakásból érkező meleg levegő segítségével, így friss lesz a levegő, ám a meleg megmarad, megóvjuk a falakat, a padlót a nedvességtől, penésztől és az ezek miatt kialakuló számos roncsolódási folyamattól. A hővisszanyerős ventilátorok megfelelő megoldást nyújtanak úgy télen, amikor meg kell óvni a lakásban lévő meleget, mint nyáron, amikor a lakás hűvösére szeretnénk vigyázni, így nem akarja senki, hogy a szellőztetés miatt beáramoljon a forró levegő. A nedvesség mellett, számos más kellemetlenséget is el lehet tüntetni ilyen módon a lakásból, mint például a kellemetlen szagokat, nemkívánatos baktériumokat, amelyek a levegőben vannak. A hővisszanyerős ventilátor egy modern és hatékony megoldás, ami egy olyan problémát old meg, amire már hosszú évszázadok óta keresi az emberiség a legjobb megoldást.
Olvassa tovább!
1 termék felel meg a szűrésnek
1 termék felel meg a szűrésnek