Ár(HUF)
10990
-
159990
Raktárkészlet
Magasság(mm)
24
-
25
Szélesség(mm)
24
-
25

Marley Hőcserélős ventilátor

Marley Hőcserélős ventilátor szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában

Hővisszanyerős ventilátorok akciós áron! A modern lakásokban a hőszigetelés rendkívül nagy fokú, így a szellőztetés önmagától semmiképp sem fog megoldódni, a legkisebb százalékban sem. A modern ablakokkal, ajtókkal ellátott lakások esetében gondot okozhat a szellőztetés hiánya, hiszen nedvesség alakul ki, ami penész formájában jelenik meg, de az épület különböző részeire is rendkívül káros hatással van. A hővisszanyerős ventilátor használata által azonban létezik megfelelő megoldás erre a problémára. Nem kell órákon át nyitva hagyni az ablakokat a szellőztetés miatt, ami hatalmas pénzfelesleggel jár a téli hónapokban, amikor fűteni kell folyamatosan. A hővisszanyerős ventilátor alapelve az, hogy a kintről érkező hideg levegőt felmelegíti a lakásból érkező meleg levegő segítségével, így friss lesz a levegő, ám a meleg megmarad, megóvjuk a falakat, a padlót a nedvességtől, penésztől és az ezek miatt kialakuló számos roncsolódási folyamattól. A hővisszanyerős ventilátorok megfelelő megoldást nyújtanak úgy télen, amikor meg kell óvni a lakásban lévő meleget, mint nyáron, amikor a lakás hűvösére szeretnénk vigyázni, így nem akarja senki, hogy a szellőztetés miatt beáramoljon a forró levegő. A nedvesség mellett, számos más kellemetlenséget is el lehet tüntetni ilyen módon a lakásból, mint például a kellemetlen szagokat, nemkívánatos baktériumokat, amelyek a levegőben vannak. A hővisszanyerős ventilátor egy modern és hatékony megoldás, ami egy olyan problémát old meg, amire már hosszú évszázadok óta keresi az emberiség a legjobb megoldást.

1 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.