A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Hőközpont Csomag(0 termék)

Hőközpont csomagok, melynek tartalma jellemzően a kondenzációs fűtő gázkazán és az indirekt tároló, valamint egyéb kiegészítők (pl. tároló talp vagy szobatermosztát, stb.), melyek gyártónként eltérőek lehetnek.

Tekintse meg új Hőközpont csomag kínálatunkat, mely a még kedvezőbb melegvíz komfort biztosítása céljából lettek kifejlesztve. Lakása, otthona fűtési és használati melegvíz előállítása egy praktikusan összeállított hőközponttal egységes gyártói rendszerben valósul meg, a még nagyobb komfort biztosítása érdekében. A webáruházunkban kínált különböző hőközpontok tartalma jellemzően a kondenzációs fűtő gázkazán, az indirekt tároló, valamint egyéb kiegészítők, melyek gyártónként eltérőek lehetnek. 

Olvassa tovább!
0 termék felel meg a szűrésnek
0 termék felel meg a szűrésnek