Ár(HUF)
0
-
0
Raktárkészlet
C6 minősítéssel rendelkezik
Gyárilag indítóidommal szerelt
Hőcserélő típusa
Fűtési energiabesorolás

Hőközpont csomag

Hőközpont csomagok, melynek tartalma jellemzően a kondenzációs fűtő gázkazán és az indirekt tároló, valamint egyéb kiegészítők (pl. tároló talp vagy szobatermosztát, stb.), melyek gyártónként eltérőek lehetnek.

Tekintse meg új Hőközpont csomag kínálatunkat, mely a még kedvezőbb melegvíz komfort biztosítása céljából lettek kifejlesztve. Lakása, otthona fűtési és használati melegvíz előállítása egy praktikusan összeállított hőközponttal egységes gyártói rendszerben valósul meg, a még nagyobb komfort biztosítása érdekében. A webáruházunkban kínált különböző hőközpontok tartalma jellemzően a kondenzációs fűtő gázkazán, az indirekt tároló, valamint egyéb kiegészítők, melyek gyártónként eltérőek lehetnek. 

0 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.