A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Hővisszanyerő(8 termék)

Hővisszanyerő készülékeink alkalmasak központi szellőzőrendszer kiépítéséhez, mely segítségével szabályzott módon történik a lakásunk, irodánk szellőztetése, mely tiszta levegőt biztosít ezáltal. A megfelelő készülék kiválasztását bízza szakemberre, kollégáinkat keresse bizalommal !

A hővisszanyerős szellőző minden korszerű épületbe javasolt! Egy olyan közösségi helyiségben, ahol egyszerre több ember tartózkodik és mindig biztosítani kell a levegőnek a szabad szellőzését még a téli időszakban is, amikor megy a fűtés, akkor egy modern készüléket kell választani, melyet most a netkazan.hu oldalon is megtekinthet. A hővisszanyerős szellőző egy olyan berendezés, amely a szellőzéskor távozó levegőből képes kinyerni a hőt és azt visszairányítani az adott helyiségbe. Ezáltal egy étterem esetében a téli fűtés számla nagy mértékben csökkenthető, hiszen nem fog a szabadba távozni a hőmennyiség a szellőztetés kapcsán. Igaz, hogy száz százalékban nem lehet visszanyerni a hőt, de szinte minimális mértékűre lehet csökkenteni a veszteséget a hővisszanyerős szellőző segítségével. Egyre többen keresik ezt a megoldást, hiszen szakemberek is javasolják. Most nagyon jó áron lehet hozzájutni ehhez a berendezéshez, melyet egyetlen kattintás után meg is ismerhet. Ha szeretné éttermében vagy irodaházában a minimális szinte szorítani a szellőztetés és a levegő áramoltatás közepette fellépő hőveszteséget, akkor ezt a berendezést kell választania, amely jelenleg a legmodernebbek közé sorolható. A netkazan.hu oldalon módja van arra, hogy szakember segítségét is igénybe vegye. Ha nem szeretné felesleges az utcát fűteni, akkor erre a hővisszanyerős szellőzőre van szüksége, amely egyetlen kattintással belehelyezhető az online kosárba. Tekintse meg ezt a nagyszerű készüléket a honlapon!
Olvassa tovább!
8 termék felel meg a szűrésnek
8 termék felel meg a szűrésnek