Ár(HUF)
4429
-
1243330
Raktárkészlet

Hővisszanyerő

Hővisszanyerő készülékeink alkalmasak központi szellőzőrendszer kiépítéséhez, mely segítségével szabályzott módon történik a lakásunk, irodánk szellőztetése, mely tiszta levegőt biztosít ezáltal. A megfelelő készülék kiválasztását bízza szakemberre, kollégáinkat keresse bizalommal !

A hővisszanyerős szellőző minden korszerű épületbe javasolt! Egy olyan közösségi helyiségben, ahol egyszerre több ember tartózkodik és mindig biztosítani kell a levegőnek a szabad szellőzését még a téli időszakban is, amikor megy a fűtés, akkor egy modern készüléket kell választani, melyet most a netkazan.hu oldalon is megtekinthet. A hővisszanyerős szellőző egy olyan berendezés, amely a szellőzéskor távozó levegőből képes kinyerni a hőt és azt visszairányítani az adott helyiségbe. Ezáltal egy étterem esetében a téli fűtés számla nagy mértékben csökkenthető, hiszen nem fog a szabadba távozni a hőmennyiség a szellőztetés kapcsán. Igaz, hogy száz százalékban nem lehet visszanyerni a hőt, de szinte minimális mértékűre lehet csökkenteni a veszteséget a hővisszanyerős szellőző segítségével. Egyre többen keresik ezt a megoldást, hiszen szakemberek is javasolják. Most nagyon jó áron lehet hozzájutni ehhez a berendezéshez, melyet egyetlen kattintás után meg is ismerhet. Ha szeretné éttermében vagy irodaházában a minimális szinte szorítani a szellőztetés és a levegő áramoltatás közepette fellépő hőveszteséget, akkor ezt a berendezést kell választania, amely jelenleg a legmodernebbek közé sorolható. A netkazan.hu oldalon módja van arra, hogy szakember segítségét is igénybe vegye. Ha nem szeretné felesleges az utcát fűteni, akkor erre a hővisszanyerős szellőzőre van szüksége, amely egyetlen kattintással belehelyezhető az online kosárba. Tekintse meg ezt a nagyszerű készüléket a honlapon!

24 db termék
Ingyenes szállítás 100.000 Ft felett Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel
Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek
Kuponos kedvezmények Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek Gyors szállítás, raktárunkról
Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek Gyors szállítás, raktárunkról Szakképzett munkatársak
Garantáltan eredeti termékek Gyors szállítás, raktárunkról Szakképzett munkatársak Szakáruház: Budapest, Nyíregyháza
Gyors szállítás, raktárunkról Szakképzett munkatársak Szakáruház: Budapest, Nyíregyháza Az Év Honlapja
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.