A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Bosch Indirekt Tároló(14 termék)

Bosch indirekt fűtésű és szolár melegvíz tárolók, valamint puffertárolók széles választéka a Netkazán Webáruházban ingyenes szállítással!

Tegye hatékonyabbá fűtési rendszerét Bosch indirekt tárolóinkkal! Az indirekt tárolók kiváló alternatívát jelentenek a használati melegvíz előállítására és tárolására. A Bosch a téma egyik szakértőjeként megbízható megoldásokat kínál otthona melegvíz ellátására. Bosch Zománcozott acél melegvíztárolói egy vagy két hőcserélős kivitelben elérhetőek, melyekben elektromos fűtőpatron csatlakozási lehetőség is van. A gyártó több év garanciát vállal termékeire, de mi nem csak ezért ajánlunk mindent, ami Bosch! Nem szabad megfeledkezni a kedvező árról illetve az ehhez társuló magas minőségről és megbízhatóságról sem. Ha olyan termékeket keres, melyek nem hagyják cserben, ne keressen tovább!

Olvassa tovább!
14 termék felel meg a szűrésnek
14 termék felel meg a szűrésnek