Bosch Indirekt tároló

Bosch indirekt fűtésű és szolár melegvíz tárolók, valamint puffertárolók széles választéka a Netkazán Webáruházban ingyenes szállítással!

Tegye hatékonyabbá fűtési rendszerét Bosch indirekt tárolóinkkal!

Az indirekt tárolók kiváló alternatívát jelentenek a használati melegvíz előállítására és tárolására. A Bosch a téma egyik szakértőjeként megbízható megoldásokat kínál otthona melegvíz ellátására.

Bosch Zománcozott acél melegvíztárolói egy vagy két hőcserélős kivitelben elérhetőek, melyekben elektromos fűtőpatron csatlakozási lehetőség is van.

A gyártó több év garanciát vállal termékeire, de mi nem csak ezért ajánlunk mindent, ami Bosch! Nem szabad megfeledkezni a kedvező árról illetve az ehhez társuló magas minőségről és megbízhatóságról sem. Ha olyan termékeket keres, melyek nem hagyják cserben, ne keressen tovább!

21 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.