A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Hajdu Indirekt Tároló(41 termék)

Hajdu Indirekt tárolók fali vagy álló, fűtőbetéttel szerelt vagy fűtőbetét nélküli kivitelben kedvező áron és ingyenes szállítással a Netkazán Webáruházban!

Tegye hatékonyabbá fűtési rendszerét Hajdu indirekt tárolóinkkal! Legyen szó fűtőbetétes vagy a nélküli álló vagy fali kivitelről, nagy teljesítményű indirekt tárolóról vagy nagy űrtartalmú szigetelt szolár tartályról, akkor a Hajdu indirekt tárolói között megtalálja! 75,100,150,200 literes vagy nagyobb 200-tól 500 literes kiszerelésekben is elérhetőek. Az indirekt tárolók kiváló alternatívát jelentenek a használati melegvíz előállítására és tárolására. A Hajdu a téma egyik szakértőjeként megbízható megoldásokat kínál otthona melegvíz ellátására. A gyártó 7 év garanciát vállal termékeire, de mi nem csak ezért ajánlunk mindent, ami Hajdu! Nem szabad megfeledkezni a kedvező árról illetve az ehhez társuló magas minőségről és megbízhatóságról sem. Ha olyan termékeket keres, melyek nem hagyják cserben, ne keressen tovább!

Olvassa tovább!
41 termék felel meg a szűrésnek
41 termék felel meg a szűrésnek