Immergas Indirekt tároló

Immergas indirekt tároló egy hőcserélős kivitelben, kiváló szigeteléssel. Kedvező áron szállítással a Netkazán Webáruházban!

Tegye hatékonyabbá fűtési rendszerét Immergas indirekt tárolóinkkal!

Az indirekt tárolók kiváló alternatívát jelentenek a használati melegvíz előállítására és tárolására.

Az Immergas UBS tárolók tökéletes megoldás jelentenek Önnek, ha kondenzációs fűtő gázkazánja van és hatékony melegvíz előállításra van szüksége. 

Az Immergas a téma egyik szakértőjeként megbízható megoldásokat kínál otthona melegvíz ellátására. A gyártó több év garanciát vállal termékeire, de mi nem csak ezért ajánlunk mindent, ami Immergas!

Használati melegvíz tároló zománcozott acélból készültek, melyek időtálló megoldást nyújtanak felahasználója számára.A tárolók Sol és S jelű változatai két fűtőcsőkígyóval vannak ellátva, így akár napkollektoros rendszerekhez is csatlakoztatható.

Minden tároló karimás tisztító nyílással szerelt a megfelelő karbantartás és és ellenőrzés végett.

Az Immergas UBS indirekt tárolói 125 literes kiviteltől akár 1000 literes kivitelig is elérhető.

11 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.