Saunier Duval Indirekt tároló

Saunier Duval indirekt fűtésű és rétegtöltésű energiatakarékos melegvíz-tárolók hosszú élettartammal. Hatékony megoldás komplett gyári fűtési rendszerhez.

Tegye hatékonyabbá fűtési rendszerét Saunier Duval indirekt tárolóinkkal! Az indirekt tárolók kiváló alternatívát jelentenek a használati melegvíz előállítására és tárolására. A Saunier Duval a téma egyik szakértőjeként megbízható megoldásokat kínál otthona melegvíz ellátására álló vagy fali kivitelben, vagy ha későbbiekben szeretne egy kombi kazánhoz egy indirekt tárolót csaltakoztatni. Megbízhatóságát az országos szervizhálózat és alkatrészbiztosítás támasztja alá.  A gyártó több év garanciát vállal termékeire, de mi nem csak ezért ajánlunk mindent, ami Saunier Duval! Nem szabad megfeledkezni a kedvező árról illetve az ehhez társuló magas minőségről és megbízhatóságról sem. Ha olyan termékeket keres, melyek nem hagyják cserben, ne keressen tovább!

9 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.