A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Saunier Duval Indirekt Tároló(9 termék)

Saunier Duval Indirekt fűtésű és rétegtöltésű energiatakarékos melegvíz-tárolók hosszú élettartammal a Netkazán kínálatában ingyenes szállítással!

Tegye hatékonyabbá fűtési rendszerét Saunier Duval indirekt tárolóinkkal! Az indirekt tárolók kiváló alternatívát jelentenek a használati melegvíz előállítására és tárolására. A Saunier Duval a téma egyik szakértőjeként megbízható megoldásokat kínál otthona melegvíz ellátására álló vagy fali kivitelben, vagy ha későbbiekben szeretne egy kombi kazánhoz egy indirekt tárolót csaltakoztatni. Megbízhatóságát az országos szervizhálózat és alkatrészbiztosítás támasztja alá.  A gyártó több év garanciát vállal termékeire, de mi nem csak ezért ajánlunk mindent, ami Saunier Duval! Nem szabad megfeledkezni a kedvező árról illetve az ehhez társuló magas minőségről és megbízhatóságról sem. Ha olyan termékeket keres, melyek nem hagyják cserben, ne keressen tovább!

Olvassa tovább!
9 termék felel meg a szűrésnek
9 termék felel meg a szűrésnek