Ár(HUF)
14390
-
498388
Raktárkészlet

Mofém Kádtöltő csaptelep

Mofém Kádtöltő Csaptelepek széles választéka zuhanyszettel vagy a nélkül a Netkazán Webáruház kínálatában kedvező áron!

A csaptelepek kiválasztásánál természetesen fontos, hogy a megvásárolt darab minél jobban illeszkedjen a fürdőszoba és a szaniterek stílusához. Egy jól passzoló Mofém kád csaptelep a helyiség éke is lehet, ez azonban nem minden. Számos Mofém kádtöltő csaptelep elérhető zuhanyszettel vagy zuhanyszett nélküli változaban, mely mofém kádtöltő csaptelepek bekötése, javítása egyszerű. Hiába a külcsín, ha a csap minősége kifogásolható, élettartama pedig emiatt rövid. A Mofém kád csaptelepeit használók biztosan nem fognak találkozni a gyakran előforduló, bosszantó csöpögő csap jelenséggel. Modern és hagyományos, időtálló csaptelepek 5 év garanciával, akár ingyenes házhozszállítással!

28 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.