Ár(HUF)
30500
-
940500
teljesítmény(kW)
10
-
10
Rostély típusa
Nyitott vagy zárt rendszerre csatlakoztatható

Jelenleg nem rendelhető termékek Kályha

Jelenleg nem rendelhető termékek Kályha szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában Egy családi ház felfűtésének több módja van. Kezdenek ismét népszerűek lenni azok a berendezések, melyeket régebben is használnak. Egy kályha modern köntösben elhelyezhető bármilyen stílusú környezetben. Webáruházunkban széles kínálatból tudja kiválasztani azt a típusút, amely Önnek árban és paramétereiben megfelel. A vegyestüzeléshez használatos eszközök közül ezt szokták a leggyakrabban alkalmazni. Fával és egyéb mezőgazdasági jellegű hulladékkal lehet vele fűteni. A fala olyan anyagból készül, hogy az tárolja a hőt és szépen fokozatosan adja csak le. Választhat vízterhes kályha kínálatunkból, melyek minden egyes terméke részletes bemutató leírással rendelkezik. Jól fel van tüntetve a fűtőteljesítmény és a hatásfok is, melyekre a rendelés leadásakor mindenképpen figyeljen. Előre is elutalhatja a vételárat vagy pedig a kiszállításkor készpénzben fizethet. Nézze meg honlapunkat, ha szeretné modernebbé tenni otthona fűtését! A napkollektoroktól kezdve, a kazánokon át egészen a hőszivattyúkig mindent forgalmazunk. Ha szüksége van bármilyen jellegű szakmai tanácsra, akkor forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, amelynek az elérhetőségeit a portálunkon olvashatja! Rendelése leadása előtt a „Tippek a vásárláshoz” című részt is olvassa el a webáruházunkban. Ezzel megkönnyítheti a választását, így valóban olyan fűtőtesthez juthat, amelynek a segítségével megtakarítást érhet el.
2 db termék
1 év garancia
ingyenes
Edilkamin AQUA Bordó Kerámiával Vízteres fatüzelésű Kandalló Nyitott Rendszerhez

Edilkamin AQUA Bordó

Kerámiával Vízteres fatüzelésű Kandalló Nyitott Rendszerhez
nem rendelhető listaár: 273.050 Ft web ár:250.845 Ft további paraméterek
Gyártó Jelenleg nem rendelhető termékek Kategória Vízteres Kályha ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: A Fűtő teljesítmény: 10.6 kW Az Edilkamin AQUA Bordó Kerámiával Vízteres fatüzelésű Kandalló Nyitott Rendszerhez 6 Kw-os teljesítménnyel rendelkező készülék. A megfelelő szerelési egységcsomaggal akár használati melegvíz előállítására is alkalmas lesz. Kedvező áron és szállítással juttatjuk el otthonába.
1 év garancia
ingyenes
Edilkamin AQUA Bézs Kerámiával Vízteres fatüzelésű Kandalló Nyitott Rendszerhez

Edilkamin AQUA Bézs

Kerámiával Vízteres fatüzelésű Kandalló Nyitott Rendszerhez
nem rendelhető listaár: 273.050 Ft web ár:250.845 Ft további paraméterek
Gyártó Jelenleg nem rendelhető termékek Kategória Vízteres Kályha ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: A Fűtő teljesítmény: 10.6 kW Az Edilkamin AQUA Bézs Kerámiával Vízteres fatüzelésű Kandalló Nyitott Rendszerhez 6 Kw-os teljesítménnyel rendelkező készülék. A megfelelő szerelési egységcsomaggal akár használati melegvíz előállítására is alkalmas lesz. Kedvező áron és házhoz szállítással juttatjuk el otthonába.