Ár(HUF)
1290
-
27101
Raktárkészlet

Kandalló kiegészítők

Kandalló kiegészítők széles választékát kínáljuk, hogy kandallója működtetése még hatékonyabb és komfortosabb legyen. Működtetést szolgáló kiegészítők a szellőzőrácsok, füstcsövek, levegő elvezetést szolgáló kiegészítők. A hatékonyságot és komfortot képviselik azon kiegészítők, mint a kandalló porszívók, gyújtósok, tisztítószerek.

Egy kandalló hibátlan és legfőbképp hatékony működtetéshez számos fontos kiegészítő szükséges. Kandallóbetét beépítéséhez az építési anyagok mellett nélkülözhetetlen elem a szellőzőrács, füstcső, esetleg különböző légbevezető elmek vagy kémény ajtó. Mindamellett a hatékony működtetést szolgálják még azon termékek, mint pl. a begyújtáshoz szükséges gyújtósok, kandalló tisztító eszközök és szerek, tömítő zsinórok. 

32 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.