A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Wilo Kerti Szivattyú(4 termék)

Wilo Kerti Szivattyú szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában

A kertünk locsolására vásároljunk megfelelő vízellátó berendezést, amelynek a teljesítménye megfelel a kertünk igényeinek. Az ilyen berendezések többnyire tiszta víz felszínre hozására alkalmasak, de figyeljünk oda, hogy a folyadék ne legyen éghető vagy agresszív tartalmú, hiszen az nagymértékben károsíthatja a szivattyú szerkezetét. Megbízható típusokat már az interneten is találunk. A kerti szivattyú megrendelése online pár percünkbe kerül csak, és így már néhány napon belül házhoz is szállítják a kiszemelt terméket. A kerti szivattyú akár az egész háztartás körül lévő vízszükségletet meg tudja oldani, így kerti locsoláshoz is bármikor használható. A kerti szivattyú önfelszívó technológia alapján készül, így csak a szivattyú részt kell felönteni. A szivattyú légteleníti saját magát, így a működése akkor sem áll le, ha levegőt tartalmazó folyadék kerül bele. A készülék mechanikus tömítésein kívül más súrlódó alkatrészt nem tartalmaz. Ennek köszönhetően a kerti szivattyú egy hosszabb élettartalommal is rendelkezik, így hosszútávú befektetésként kell rá tekinteni. A tömítések mindegyike kerámiabetétes axiáltömítés. A szivattyú belső elemeit minőségi műanyagból készítették el, de a háza természetesen öntöttvas. Ha szakember végzi el a beszerelést, akkor természetesen nem igényelnek különösebb karbantartást sem. Azért néha érdemes leellenőrizni a kerti szivattyú elektromos működését, a kapcsolószekrény állapotát. Vizsgáljuk meg az érintésvédelmi rendszerét is olykor. A szivattyúfej és tartály nem igényel különösebb tisztítást sem, hiszen ha többnyire tiszta víz felszínre hozására használjuk, akkor nem kerülhet bele dugulást okozó szennyeződés. Azonban mindig olvassuk el a készülék használati utasítását, és tartsuk be az abban olvasottakat!
Olvassa tovább!
4 termék felel meg a szűrésnek
 • Wilo Jet WJ 203 EM X Kerti Szivattyú

  Kerti Szivattyú,Wilo Jet WJ 203 EM X Kerti Szivattyú
  Gyártó: Wilo Kategória: Kerti Szivattyú
  Garancia: 2 év
  További termékjellemzők

  Wilo Jet WJ 203 EM X Kerti Szivattyú, amely egyaránt köthető egyfázisú áramra valamint háromfázisú áramra, egyfázisú kivitel esetén beépített termikus motorvédő kapcsolóval és kondenzátorral, valamint külön BE/KI kapcsolóval. Kérjen műszaki segítséget kollégáinktól!

  Ingyenes szállítás!
  Bruttó web ár: 50.588 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
 • Wilo Jet FWJ 203 EM Kerti Szivattyú Fluidcontrol áramlás és nyomásvezérléssel

  Kerti Szivattyú,Wilo Jet FWJ 203 EM Kerti Szivattyú Fluidcontrol áramlás és nyomásvezérléssel
  Gyártó: Wilo Kategória: Kerti Szivattyú
  Garancia: 2 év
  További termékjellemzők

  Wilo Jet FWJ 203 EM Kerti Szivattyú ideális választás lehet kültéri alkalmazásra, korrózió álló anyagfelhasználása révén. A Wilo Jet FWJ 203 EM okos telefonnal való SmartHome szivattyú vezérlése magas kényelmet biztosít. Kérjen műszaki segítséget kollégáinktól!

  Ingyenes szállítás!
  Bruttó web ár: 109.690 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
 • Wilo Jet WJ 202 EM X Kerti Szivattyú

  Kerti Szivattyú,Wilo Jet WJ 202 EM X Kerti Szivattyú
  Gyártó: Wilo Kategória: Kerti Szivattyú
  Garancia: 2 év
  További termékjellemzők

  Wilo Jet WJ 202 EM X Kerti Szivattyú, amely egyaránt köthető egyfázisú áramra valamint háromfázisú áramra, egyfázisú kivitel esetén beépített termikus motorvédő kapcsolóval és kondenzátorral, valamint külön BE/KI kapcsolóval. Kérjen műszaki segítséget kollégáinktól!

  Ingyenes szállítás!
  Bruttó web ár: 41.285 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
 • Wilo Jet WJ 204 EM X Kerti Szivattyú

  Kerti Szivattyú,Wilo Jet WJ 204 EM X Kerti Szivattyú
  Gyártó: Wilo Kategória: Kerti Szivattyú
  Garancia: 2 év
  További termékjellemzők

  Wilo Jet WJ 204 EM X Kerti Szivattyú, amely egyaránt köthető egyfázisú áramra valamint háromfázisú áramra, egyfázisú kivitel esetén beépített termikus motorvédő kapcsolóval és kondenzátorral, valamint külön BE/KI kapcsolóval. Kérjen műszaki segítséget kollégáinktól!

  Ingyenes szállítás!
  Bruttó web ár: 51.600 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
4 termék felel meg a szűrésnek