Ár(HUF)
304800
-
359900
Raktárkészlet
teljesítmény(kW)
3
-
4
Magasság(mm)
534
-
624
Szélesség(mm)
717
-
807
Mélység(mm)
267
-
366

Konvektor

Rengeteg Konvektor, gázkonvektor egy helyen. Konvektorok, gázkonvektorok széles választéka kedvező árral.

Több lehetőség közül is lehet választani, ha éppen a fűtés rendszer kiépítése előtt áll. Sokan választják a gáz és vegyestüzelésű kazánokat. Egy széles vásárlói közönség ragaszkodik a konvektoros megoldáshoz, hiszen sokkal egyszerűbben lehet ezeket a fűtő berendezéseket elhelyezni, mint radiátorokat felszerelni az adott helyiségben. Konvektoros fűtés legtöbb esetben régebbi ingatlanokban van. Számos előnnyel rendelkezik, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy valóban olcsón lehet vele egy adott helyiségbe fűtés rendszert telepíteni. Mindig a kívánt hőfok szerint lehet szabályozni. Gyorsan be tudja fűteni a szobát. Természetesen kiemelt hangsúlyt kell fordítani arra, hogy a konvektor hatásfoka és teljesítménye megfelelő legyen. Hogy kis energia felhasználás mellett lehessen használni a konvektort, a felfűtendő helyiség méreteihez kell igazítani a teljesítményt. Kisebbet nem szabad beszerezni, nagyobbat pedig teljesen felesleges. Ha nem tudja, hogy milyen teljesítménnyel bíró fűtő berendezésre van szüksége, akkor mindenképpen javasolt, hogy szakember segítségét vegye igénybe. A webáruházban több típus közül tud választani, melyek ár-érték aránya nagyon kedvező. Minden konvektor népszerű, így érdemes ezeket megismernie. Fűtéstechnikai szakemberek is javasolják a márka termékeit, mert egy esetleges hiba esetén könnyen lehet hozzájuk alkatrészt kapni. Ha itt rendel, akkor a terméket nagyon kedvező kiszállítási díjjal kapja meg.

3 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.