Ár(HUF)
933768
-
3299000
Raktárkészlet
teljesítmény(kW)
0
-
9

Monoblokkos hőszivattyú

Monoblokkos levegő-vizes hőszivattyú fűtésre, hűtésre vagy akár használati melegvíz előállításra. Korszerű és környezetkímélő megoldás jól szigetelt, energiatakarékos régi vagy új építésű ingatlanokba. Előnye, hogy egy kültéri egységben a hűtőkör hermetikusan elzárva van, így nem kell beltéri egység.

A monoblokkos hőszivattyú egy készülékben egyesíti egy lakás, ház fűtési, hűtési vagy akár használti melegvíz előállítási megoldását. Min új , mind pedig meglévő ingatlanok korszerű és környezetkímélő fűtési és klímatizációs rendszerének kiépítésére, korszerűsítésére szolgál.

Előnye, hogy a monoblokkos hőszivattyúban a hűtőkör hermetikusan el van zárva a kültéri egységben, így az épületbe csak a vízvezeték megy be. Egy monoblokkos hőszivattyú üzembehelyezése egyszerű, mivel nincs szükség a hűtőközeg csövezésre. Elérhető egy vagy három fázisra köthető kivitelekben éppúgy mint egy zónás vagy két zónás változatokban.

34 db termék
Ingyenes szállítás 100.000 Ft felett Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel
Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek
Kuponos kedvezmények Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek Gyors szállítás, raktárunkról
Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek Gyors szállítás, raktárunkról Szakképzett munkatársak
Garantáltan eredeti termékek Gyors szállítás, raktárunkról Szakképzett munkatársak Szakáruház: Budapest, Nyíregyháza
Gyors szállítás, raktárunkról Szakképzett munkatársak Szakáruház: Budapest, Nyíregyháza Az Év Honlapja
Szakképzett munkatársak Szakáruház: Budapest, Nyíregyháza Az Év Honlapja Az Ország Boltja
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.