A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Mofém Mosdó Csaptelep(32 termék)

Mofém Mosdó Csaptelepek az egyszerű klasszikus formavilágtól a mai modern designig a kor technológiai elvárásainak teljes mértékben megfelelően a Netkazán kínálatában!

Modern, esztétikus fürdőszobát szeretne kialakítani otthonában? A Mofém mosdó csaptelepei kiváló megoldást jelenthetnek. Egy jól passzoló csaptelep a helyiség éke is lehet, ez azonban nem minden. Hiába a külcsín, ha a csap minősége kifogásolható, élettartama pedig emiatt rövid. A Mofém számos csaptelepcsaládjai közül válogathal lakása, otthona vagy saját igényeinek megfeleleően, legyen szó a klaszikus kétkaros vagy a mai modern egykaros csaptelepekenről, leeresztőszelepes vagy leeresztőszelep nélküli mosdó csaptelepekről. Viszont ugyanúgy megtalálja a mai legújabb designt képviselő magasított mosdótál csaptelepeket,  szenzoros érzékelős elektromos csaptelepek, nyomógombos  vagy orvosi mosdó csapetelepeket a Mofém kínálatában! A Mofém mosdó csaptelepeit használók biztosan nem fognak találkozni a gyakran előforduló, bosszantó csöpögő csap jelenséggel. Modern és hagyományos, időtálló csaptelepek több év garanciával, akár ingyenes házhozszállítással!

Olvassa tovább!
32 termék felel meg a szűrésnek
32 termék felel meg a szűrésnek