Mofém Mosogató csaptelep

Tradíció, minőségi technológia, modern design a Mofém mosogató csaptelepek kínálatában a Netkazán Webáruház oldalán!

Modern, esztétikus konyhát szeretne kialakítani otthonában? A Mofém mosogató csaptelepei kiváló megoldást jelenthetnek. Egy jól passzoló csaptelep a helyiség éke is lehet, ez azonban nem minden. A Mofém konyhai csaptelepei energiatakarékos vízkőmentes perlátorral, flexibilis bekötéssel és számos működési technológiával elérhető, úgymint a magas íves  vagy szögletes, kihúható zuhanyfejes kifolyócsöves, álló vagy fali mosogató csaptelep kivitelben. Hiába a külcsín, ha a csap minősége kifogásolható, élettartama pedig emiatt rövid. A Mofém mosogató csaptelepeit használók biztosan nem fognak találkozni a gyakran előforduló, bosszantó csöpögő csap jelenséggel. Modern és hagyományos, időtálló csaptelepek több év garanciával, akár ingyenes házhozszállítással!

52 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.