Ár(HUF)
235030
-
383391
teljesítmény(kW)
20
-
62
Rostély típusa
Nyitott vagy zárt rendszerre csatlakoztatható

Öntvény Vegyestüzelésű Kazán

Régi öntvény kazánját szeretné lecserélni, vagy egy új vegyestüzelésű kazánnal épített fűtési rendszert szeretne, akkor kattintson áruházunk széles kínálatára! Öntvény Vegyestüzelésű Kazánok nagy hatásfokkal kedvező áron és szállítással rendelhetőek Webáruházunkban! Öntvény kazánok széles kínálata! Amennyiben kazánt szeretne vásárolni, alapvetően több fontos kérdésre is választ kell keresnie. Milyen tüzelőanyagot használ majd, hova kerül a kazán és milyen helyiséget szeretne vele felfűteni stb. Az említett tényezők nélkülözhetetlenek a kazán vásárlásánál, mert ezek tudatában dönthető csak el, hogy érdemes-e az öntvény kazán mellett dönteni, vagy sem. Az öntöttvas kazánokról alapvetően azt kell tudni, hogy jóval szilárdabbak és éppen e-miatt jobb a hatásfokuk is. Kétségtelen tény, hogy a hőt tovább megtartják, ugyanis a szerkezetük, felépítésük ezt lehetővé teszi. Emellett fontos tudni azt is, hogy az öntvény vegyestüzelésű kazánok segítségével a szabályozás már nem annyira egyszerű. Tehát, kompromisszumokra van szükség, amelyeket mindenképp meg kell hozni a kazánok vásárlása esetén! Továbbá, egy öntvény kazán mellé érdemes puffer tárolót is használni, ami a felesleges hőt eltárolja. A fűtés így jóval költséghatékonyabb, gyorsabb és egyszerűbb lehet. Weboldalunkon számos öntöttvas kazán található, amelyek között Ön is megtalálhatja az ideális lehetőségeket. Ugyanakkor a kiválasztott kazán házhozszállítását is ingyenesen vállaljuk, így téve a szolgáltatásainkat még praktikusabbá és minőségibbé. Ha kérdések merülnek fel Önben az öntvény vegyestüzelésű kazánokkal kapcsolatban, kérjük, hogy hívja a weboldalunkon található telefonszámot és szakembereink minden kérdésére válaszolnak majd!
9 db termék
2 év garancia
ingyenes
Ferroli SFL 4 Öntvény Vegyestüzelésű Kazán

Ferroli SFL 4

Öntvény Vegyestüzelésű Kazán
nem rendelhető web ár:289.842 Ft további paraméterek
Gyártó Jelenleg nem rendelhető termékek Kategória Öntvény Vegyestüzelésű Kazán ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: A+ Fűtő teljesítmény: 32.0 kW Tekintse meg a Netkazán Webáruház kínálatában az 4 tagból álló Ferroli SFL 4 Öntvény vegyestüzelésű kazánt magas hatásfokkal, hőszigetelt burkolattal, hosszú élettartammal. A kazán kis átalakítással akár pellet égetésre is alkalmas. Kedvező áron és szállítással rendelhető.
2 év garancia
ingyenes
Ferroli SFL 3 Öntvény Vegyestüzelésű Kazán

Ferroli SFL 3

Öntvény Vegyestüzelésű Kazán
nem rendelhető web ár:258.343 Ft további paraméterek
1 értékelés Gyártó Jelenleg nem rendelhető termékek Kategória Öntvény Vegyestüzelésű Kazán ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: A+ Fűtő teljesítmény: 22.5 kW Tekintse meg a Netkazán Webáruház kínálatában az 3 tagból álló Ferroli SFL 3 Öntvény vegyestüzelésű kazánt magas hatásfokkal, hőszigetelt burkolattal, hosszú élettartammal. A kazán kis átalakítással akár pellet égetésre is alkalmas. Kedvező áron és Ingyenes szállítással rendelhető.
2 év garancia
ingyenes
Ferroli SFL 6 Öntvény Vegyestüzelésű Kazán

Ferroli SFL 6

Öntvény Vegyestüzelésű Kazán
nem rendelhető web ár:349.049 Ft további paraméterek
Gyártó Jelenleg nem rendelhető termékek Kategória Öntvény Vegyestüzelésű Kazán ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: A+ Fűtő teljesítmény: 52.0 kW Tekintse meg a Netkazán Webáruház kínálatában az 6 tagból álló Ferroli SFL 6 Öntvény vegyestüzelésű kazánt magas hatásfokkal, hőszigetelt burkolattal, hosszú élettartammal. A kazán kis átalakítással akár pellet égetésre is alkalmas. Kedvező áron és szállítással rendelhető.
2 év garancia
ingyenes
Ferroli SFL 5 Öntvény Vegyestüzelésű Kazán

Ferroli SFL 5

Öntvény Vegyestüzelésű Kazán
nem rendelhető web ár:318.717 Ft további paraméterek
Gyártó Jelenleg nem rendelhető termékek Kategória Öntvény Vegyestüzelésű Kazán ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: A+ Fűtő teljesítmény: 42.5 kW Tekintse meg a Netkazán Webáruház kínálatában az 5 tagból álló Ferroli SFL 5 Öntvény vegyestüzelésű kazánt magas hatásfokkal, hőszigetelt burkolattal, hosszú élettartammal. A kazán kis átalakítással akár pellet égetésre is alkalmas. Kedvező áron és szállítással rendelhető.
Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel
2 év garancia
ingyenes
Ferroli SFL 7 Öntvény Vegyestüzelésű Kazán

Ferroli SFL 7

Öntvény Vegyestüzelésű Kazán
nem rendelhető web ár:383.391 Ft további paraméterek
Gyártó Jelenleg nem rendelhető termékek Kategória Öntvény Vegyestüzelésű Kazán ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: A+ Fűtő teljesítmény: 62.5 kW Tekintse meg a Netkazán Webáruház kínálatában a 7 tagból álló Ferroli SFL 7 Öntvény vegyestüzelésű kazánt magas hatásfokkal, hőszigetelt burkolattal, hosszú élettartammal. A kazán kis átalakítással akár pellet égetésre is alkalmas. Kedvező áron és szállítással rendelhető.
1 év garancia
ingyenes
Sime Optiheat (Solida) 4 tagos öntvény vegyestüzelésű kazán

Sime Optiheat (Solida) 4 tagos öntvény vegyestüzelésű kazán

nem rendelhető web ár:235.030 Ft további paraméterek
Gyártó Jelenleg nem rendelhető termékek Kategória Öntvény Vegyestüzelésű Kazán ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: B Fűtő teljesítmény: 20.0 kW A megbízható Sime Optiheat (Solida) 4 tagos öntvény vegyestüzelésű kazán, egy minőségi öntvény kazán, mely kiemelkedő tüzelési tulajdonságokkal rendelkezik. Öntvény kivitelének köszönhetően, jó hőtartó tulajdonságokkal bír. Kérjen egyedi ajánlatot vagy műszaki segítséget kollégáinktól.
1 év garancia
ingyenes
Sime Optiheat (Solida) 5 tagos öntvény vegyestüzelésű kazán

Sime Optiheat (Solida) 5 tagos öntvény vegyestüzelésű kazán

nem rendelhető web ár:258.950 Ft további paraméterek
2 értékelés Gyártó Jelenleg nem rendelhető termékek Kategória Öntvény Vegyestüzelésű Kazán ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: B Fűtő teljesítmény: 25.0 kW A megbízható Sime Optiheat (Solida) 5 tagos öntvény vegyestüzelésű kazán, egy minőségi öntvény kazán, mely kiemelkedő tüzelési tulajdonságokkal rendelkezik. Öntvény kivitelének köszönhetően, jó hőtartó tulajdonságokkal bír. Kérjen egyedi ajánlatot vagy műszaki segítséget kollégáinktól.
1 év garancia
ingyenes
Sime Optiheat (Solida) 6 tagos öntvény vegyestüzelésű kazán

Sime Optiheat (Solida) 6 tagos öntvény vegyestüzelésű kazán

nem rendelhető web ár:278.623 Ft további paraméterek
Gyártó Jelenleg nem rendelhető termékek Kategória Öntvény Vegyestüzelésű Kazán ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: B Fűtő teljesítmény: 30.0 kW A megbízható Sime Optiheat (Solida) 6 tagos öntvény vegyestüzelésű kazán, egy minőségi öntvény kazán, mely kiemelkedő tüzelési tulajdonságokkal rendelkezik. Öntvény kivitelének köszönhetően, jó hőtartó tulajdonságokkal bír. Kérjen egyedi ajánlatot vagy műszaki segítséget kollégáinktól.
Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek
1 év garancia
ingyenes
Sime Optiheat (Solida) 7 tagos öntvény vegyestüzelésű kazán

Sime Optiheat (Solida) 7 tagos öntvény vegyestüzelésű kazán

nem rendelhető web ár:313.030 Ft további paraméterek
Gyártó Jelenleg nem rendelhető termékek Kategória Öntvény Vegyestüzelésű Kazán ERP ready: IGEN Fűtés energia besorolás: B Fűtő teljesítmény: 35.0 kW A megbízható Sime Optiheat (Solida) 7 tagos öntvény vegyestüzelésű kazán, egy minőségi öntvény kazán, mely kiemelkedő tüzelési tulajdonságokkal rendelkezik. Öntvény kivitelének köszönhetően, jó hőtartó tulajdonságokkal bír. Kérjen egyedi ajánlatot vagy műszaki segítséget kollégáinktól.