Ár(HUF)
304800
-
359900
Raktárkészlet
teljesítmény(kW)
3
-
4
Magasság(mm)
534
-
624
Szélesség(mm)
717
-
807
Mélység(mm)
267
-
366

Parapetes gázkonvektor

Rengeteg Parapetes Gázkonvektor egy helyen. Parapetes Gázkonvektorok széles választéka kedvező árral.

Nem egyszerű eldönteni, hogy pontosan milyen megoldással lesz kialakítva a fűtés rendszer. Minden esetben a leginkább energiatakarékos formát kell kiválasztani. A netkazan.hu oldalon széles kínálat várja fűtő berendezések terén. A parapetes konvektor fűtő teljesítménye 5 kW, melyet elég sokan választanak. Gyártója a Mika, amely magas minőséggel bíró készülékeket dob piacra. Számos előnye van a konvektoros fűtésnek. Sokan azért választják, mert elég kis költségen meg lehet úszni egy téli fűtés szezont egy parapetes gázkonvektor használatával. A beüzemelését csakis szakemberre szabad bízni. Most nagyon kedvező áron szerezheti be ezt a fűtőtestet. A kiszállítási feltételekről is informálódjon a vásárlás előtt. A parapetes konvektor teljesen új dizájnnal rendelkezik és szerelőbarát kivitelezésben készült. Egy nagyon megbízható termékről beszélhetünk, melyet szakemberek is javasolnak. Ennek a márkának a parapetes konvektorait azért érdemes választani, mert ha esetleg szerelni kell, akkor olcsón és gyorsan be lehet szerezni a szükséges alkatrészeket. Ha már régebb óta keresi a megfelelő teljesítményű konvektort, de mindeddig nem talált rá, akkor most egyetlen kattintással a virtuális kosarába teheti. A netkazan.hu oldalában nem fog csalódni, hiszen folyamatosan többen keresik fel a portált, mivel a termékek nagyszerűek, és ezzel együtt páratlan ár-érték aránnyal rendelkeznek. Válassza ezt a parapetes konvektort, ha nem szeretne kazánnal működő fűtés rendszert kialakítani otthonában! Kérdése esetén vegye fel a kapcsolatot!

3 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.