Ár(HUF)
361950
-
766380
Raktárkészlet
Rostély típusa
Füstcső csatlakozás
Nyitott vagy zárt rendszerre csatlakoztatható

Ferroli Pellet kazán

Ferroli pellet kazánok vagy pellet égők önállóan a Netkazán Webáruházban! Kedvező áron és ingyenes szállítással!

Hatékony és hosszú élettartamú fűtési megoldást keres? Ferroli pellet kazánjaink kellemes meleget csempésznek otthonába környezetbarát és modern készülékként. A magas olasz technológiát képviselő Ferroli pellet kazánokra 2 év jótállást válla a gyártó, így esetleges meghibásodás esetén sem kell kétségbeesnie, csak keressen fel minket! A Ferroli méltán vált az egyik legnépszerűbb gyártóvá a területen, termékei egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a hatalmas tűztér, a szintén olasz minőséget biztosító Ferroli Sun P7 pellet égő vagy az országos szervizháttér. Rendeljen akár ingyenes házhozszállítással!

2 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.