Hajdu Puffertartály

Hajdu puffertartály 1, 2 hőcserélős vagy hőcserélő nélküli kivitelben szigeteléssel. 300-1000 literes kivitelekben kedvező szállítással a Netkazán Webáruházban.

A fűtési rendszer igazi energiahordozói a puffertartályok, melyek fűtési rendszerbe való beépítésével nemcsak nagyobb hatékonyság érhető el, hanem egy jobb komfortosságot is biztosí otthonában.

Más fűtési megoldásoknál funkcionálisan ugyan nélkülözhető, költséghatékonyság szempontjából viszont elengedhetetlen.

A Hajdu puffertartálya melegen tartja a bennük lévő vizet, ezzel elősegítve a fűtési rendszer hatékonyságát, melyhez a Hajdu pufferek ERP direktívának is megfelelő szigetelése  is hozzájárul.

Alapvetően olyan hő tárolására szolgálnak, melyet más berendezés állított elő. Ha a tartós és gazdaságos működést preferálja, válasszon Hajdu puffertartályt.

A jó méretű tartály kiválasztásához kérje szakértőink segítségét! Elérhetőek 300, 500, 750, 1000 literes névleges űrtartalommal.

Gyakori keresések
6 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.