A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Hajdu Puffertartály(9 termék)

Hajdu Puffertartályok 1, 2 hőcserélős vagy hőcserélő nélküli kivitelben szigeteléssel kedvező áron és ingyenes kiszállítással a Netkazán kínálatában!

A fűtési rendszer igazi energiahordozói a puffertartályok, melyek fűtési rendszerbe való beépítésével nemcsak nagyobb hatékonyság érhető el, hanem egy jobb komfortosságot is biztosí otthonában. Más fűtési megoldásoknál funkcionálisan ugyan nélkülözhető, költséghatékonyság szempontjából viszont elengedhetetlen. A Hajdu puffertartályai melegen tartják a bennük lévő vizet, ezzel elősegítve a fűtési rendszer hatékonyságát, melyhez a Hajdu pufferek ERP direktívának is megfelelő szigetelése  is hozzájárul. Alapvetően olyan hő tárolására szolgálnak, melyet más berendezés állított elő. Ha a tartós és gazdaságos működést preferálja, válasszon Hajdu puffertartályt. A jó méretű tartály kiválasztásához kérje szakértőink segítségét!

Olvassa tovább!
9 termék felel meg a szűrésnek

Gyakori keresések

9 termék felel meg a szűrésnek