Ár(HUF)
1725
-
387974
Raktárkészlet
Radiátor magasság
Radiátor szélesség
Radiátor konvektor szám
Radiátor tartó tartozék?
Radiátor csatlakozás
Radiátor beépített szeleppel rendelkezik?
Magasság(mm)
40
-
200
Szélesség(mm)
50
-
60

Sanica Radiátor

Sanica lapradiátorok kétlapos, háromlapos kivitelben 600 vagy 900 mm magassággal 400-2000 mm hosszúsági méretekben 12 év gyártói garanciával a Netkazán Webáruháztól!

Hosszútávú megoldást keres a fűtésre? Sanica radiátoraink kellemes meleget csempésznek otthonába a kazánok kiegészítőiként. A magas technikát képviselő Sanica radiátorokra 12 év gyártói jótállás biztosított, ami megbízható biztonságot jelent a termék használatához! A Sanica méltán vált az egyik legnépszerűbb gyártóvá a területen, termékei egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal, ennek köszönhetően bármely háztartásban tisztességgel megállják a helyüket. Rendeljen akár ingyenes házhozszállítással!

44 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.