A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese
Év Internetes Kereskedője Díj 2018

Szénmonoxid Érzékelő(3 termék)

Amennyiben otthonában nyitott égésterű fűtőberendezés van, akkor létfontosságú egy szénmonoxid érzékelő elhelyezése,Ön és családja védelmében! Webáruházunkban folyamatos raktári termékek a szén monoxid érzékelők! Rendelje meg akár most kedvező áron, azonnali szállítással és 7 év gyártói garanciával!

Biztonságosan használható szénmonoxid érzékelő. Szénmonoxid ellen védekezni kell, és fontos, hogy ezzel kapcsolatosan megtegyük azokat a lépéseket, amelyek akár életeket is menthetnek. Azonnal be lehet üzemeltetni, és még árban is kedvező, így bárki meg tudja magának engedni, aki nem zárt légtérrel rendelkező kazánnal bír. A szénmonoxid érzékelő maximális biztonságos, az üzemeltetéséhez sem kell szakember. Viszont az fontos, hogy mindenképpen nézzük meg, hogy hová is tesszük, hiszen ez nagyban befolyásolja annak a hatékonyságát. A készülékek megrendelése mellé mindenki kap egy tájékoztatót azzal kapcsolatosan, hogy mit kell tennie, hogy megakadályozza a szénmonoxid keletkezését. A szénmonoxid érzékelő speciális rögzítőkészlettel rendelkezik, amely a gyári felszerelés részét képezi. Fontos, hogy a készülék állapotát legalább egyszer havonta teszteljük le, hiszen így lehetünk maximálisan biztosak abban, hogy az megfelelőképpen is működik. A készülék működési elvét az elektro-kémiai elvek alkotják. A kis beépített szenzor képes felismerni és elnyelni a légtérben lévő szénmonoxidot. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék különböző jelzéseket ad ki, amely állandó jelleggel tájékoztatja a lakásban lévőket a veszély mértékéről. Ha nagy a gond, akkor másodpercenként ötször is képes megszólalni. Ezzel együtt jár egy fény és erős hangjelzés is, amit akár az éjszaka kellős közepén is azonnal képes felriasztani. Nemcsak a kedvező ár miatt, hanem a könnyű üzembe helyezése miatt egyre többen döntenek a szénmonoxid érzékelő megvásárlása mellett.

Olvassa tovább!
3 termék felel meg a szűrésnek
 • Honeywell XC70 Szénmonoxid Érzékelő
  Szénmonoxid Érzékelő,Honeywell XC70 Szénmonoxid Érzékelő
  Gyártó: Honeywell Kategória: Szénmonoxid Érzékelő
  Garancia: 7 év
  További termékjellemzők

  Ön és családja biztonságának érdekében szerezze be a Honeywell XC70 Szénmonoxid Érzékelőt a Netkazán Webáruháztól, 7 év élettartalmú beépített akkumulátorral. A Honeywell XC70 egy megbízható termék mely kiváló ér-értékarányával tökéletes választás. Kedvező áron és gyors szállítással rendelhető.

  Raktáron! Ingyenes szállítás!
  Bruttó web ár: 9.500 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
 • Honeywell XC100D LCD Kijelzős Szénmonoxid Érzékelő
  Szénmonoxid Érzékelő,Honeywell XC100D LCD Kijelzős Szénmonoxid Érzékelő
  Gyártó: Honeywell Kategória: Szénmonoxid Érzékelő
  Garancia: 10 év
  További termékjellemzők

  Ön és családja biztonságának érdekében szerezze be a Honeywell XC100D Szénmonoxid Érzékelőt a Netkazán Webáruháztól, digitális kijelzővel és 10 év élettartalmú beépített akkumulátorral. A Honeywell XC100D egy megbízható termék mely kiváló ér-értékarányával tökéletes választás.

  Raktáron! Ingyenes szállítás!
  Bruttó web ár: 15.600 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
 • Honeywell XC100 Szénmonoxid Érzékelő
  Szénmonoxid Érzékelő,Honeywell XC100 Szénmonoxid Érzékelő
  Gyártó: Honeywell Kategória: Szénmonoxid Érzékelő
  Garancia: 10 év
  További termékjellemzők

  Ön és családja biztonságának érdekében szerezze be a Honeywell XC100 Szénmonoxid Érzékelőt a Netkazán Webáruháztól, 10 év élettartalmú beépített akkumulátorral. A Honeywell XC100 egy megbízható termék mely kiváló ér-értékarányával tökéletes választás. Kedvező áron és gyors szállítással rendelhető.

  Raktáron! Ingyenes szállítás!
  Bruttó web ár: 12.600 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
3 termék felel meg a szűrésnek