A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Szénmonoxid Érzékelő

Széles Szénmonoxid Érzékelő kínálatunk folyamatosan bővül. Kedvező árú Szénmonoxid Érzékelők a netkazantól. Kérjen Ajánlatot Kollégáinktól Komplett Fűtésrendszerre!

Biztonságosan használható szénmonoxid érzékelő. Szénmonoxid ellen védekezni kell, és fontos, hogy ezzel kapcsolatosan megtegyük azokat a lépéseket, amelyek akár életeket is menthetnek. Azonnal be lehet üzemeltetni, és még árban is kedvező, így bárki meg tudja magának engedni, aki nem zárt légtérrel rendelkező kazánnal bír. A szénmonoxid érzékelő maximális biztonságos, az üzemeltetéséhez sem kell szakember. Viszont az fontos, hogy mindenképpen nézzük meg, hogy hová is tesszük, hiszen ez nagyban befolyásolja annak a hatékonyságát. A készülékek megrendelése mellé mindenki kap egy tájékoztatót azzal kapcsolatosan, hogy mit kell tennie, hogy megakadályozza a szénmonoxid keletkezését. A szénmonoxid érzékelő speciális rögzítőkészlettel rendelkezik, amely a gyári felszerelés részét képezi. Fontos, hogy a készülék állapotát legalább egyszer havonta teszteljük le, hiszen így lehetünk maximálisan biztosak abban, hogy az megfelelőképpen is működik. A készülék működési elvét az elektro-kémiai elvek alkotják. A kis beépített szenzor képes felismerni és elnyelni a légtérben lévő szénmonoxidot. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék különböző jelzéseket ad ki, amely állandó jelleggel tájékoztatja a lakásban lévőket a veszély mértékéről. Ha nagy a gond, akkor másodpercenként ötször is képes megszólalni. Ezzel együtt jár egy fény és erős hangjelzés is, amit akár az éjszaka kellős közepén is azonnal képes felriasztani. Nemcsak a kedvező ár miatt, hanem a könnyű üzembe helyezése miatt egyre többen döntenek a szénmonoxid érzékelő megvásárlása mellett.
Olvassa tovább!
Szűrés ár alapján
Szűrés márka alapján
Teljesítmény alapján
3 termék
Szénmonoxid Érzékelő,Honeywell XC70 Szénmonoxid Érzékelő
Honeywell XC70 Szénmonoxid Érzékelő, Honeywell Szénmonoxid Érzékelő
Szénmonoxid Érzékelő,Honeywell XC100D LCD Kijelzős Szénmonoxid Érzékelő
Honeywell XC100D LCD Kijelzős Szénmonoxid Érzékelő, Honeywell Szénmonoxid Érzékelő LCD kijelzős
Szénmonoxid Érzékelő,Honeywell XC100 Szénmonoxid Érzékelő
Honeywell XC100 Szénmonoxid Érzékelő, Honeywell Szénmonoxid Érzékelő