A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Szénmonoxid Érzékelő(3 termék)

Amennyiben otthonában nyitott égésterű fűtőberendezés van, akkor létfontosságú egy szénmonoxid érzékelő elhelyezése,Ön és családja védelmében! Webáruházunkban folyamatos raktári termékek a szén monoxid érzékelők! Rendelje meg akár most kedvező áron, azonnali szállítással és 7 év gyártói garanciával!

Biztonságosan használható szénmonoxid érzékelő. Szénmonoxid ellen védekezni kell, és fontos, hogy ezzel kapcsolatosan megtegyük azokat a lépéseket, amelyek akár életeket is menthetnek. Azonnal be lehet üzemeltetni, és még árban is kedvező, így bárki meg tudja magának engedni, aki nem zárt légtérrel rendelkező kazánnal bír. A szénmonoxid érzékelő maximális biztonságos, az üzemeltetéséhez sem kell szakember. Viszont az fontos, hogy mindenképpen nézzük meg, hogy hová is tesszük, hiszen ez nagyban befolyásolja annak a hatékonyságát. A készülékek megrendelése mellé mindenki kap egy tájékoztatót azzal kapcsolatosan, hogy mit kell tennie, hogy megakadályozza a szénmonoxid keletkezését. A szénmonoxid érzékelő speciális rögzítőkészlettel rendelkezik, amely a gyári felszerelés részét képezi. Fontos, hogy a készülék állapotát legalább egyszer havonta teszteljük le, hiszen így lehetünk maximálisan biztosak abban, hogy az megfelelőképpen is működik. A készülék működési elvét az elektro-kémiai elvek alkotják. A kis beépített szenzor képes felismerni és elnyelni a légtérben lévő szénmonoxidot. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék különböző jelzéseket ad ki, amely állandó jelleggel tájékoztatja a lakásban lévőket a veszély mértékéről. Ha nagy a gond, akkor másodpercenként ötször is képes megszólalni. Ezzel együtt jár egy fény és erős hangjelzés is, amit akár az éjszaka kellős közepén is azonnal képes felriasztani. Nemcsak a kedvező ár miatt, hanem a könnyű üzembe helyezése miatt egyre többen döntenek a szénmonoxid érzékelő megvásárlása mellett.
Olvassa tovább!
3 termék felel meg a szűrésnek
 • Honeywell XC70 Szénmonoxid Érzékelő ÚJ

  Szénmonoxid Érzékelő,Honeywell XC70 Szénmonoxid Érzékelő ÚJ
  Gyártó: Honeywell Kategória: Szénmonoxid Érzékelő
  Garancia: 7 év
  További termékjellemzők

  Ön és családja biztonságának érdekében szerezze be a Honeywell XC70 Szénmonoxid Érzékelőt a Netkazán Webáruháztól, 7 év élettartalmú beépített akkumulátorral. A Honeywell XC70 egy megbízható termék mely kiváló ár-értékarányával tökéletes választás. Kedvező áron és gyors szállítással rendelhető.

  Raktáron! Ingyenes szállítás!
  Bruttó web ár: 9.985 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
 • Honeywell XC100 Szénmonoxid Érzékelő ÚJ

  Szénmonoxid Érzékelő,Honeywell XC100 Szénmonoxid Érzékelő ÚJ
  Gyártó: Honeywell Kategória: Szénmonoxid Érzékelő
  Garancia: 10 év
  További termékjellemzők

  Ön és családja biztonságának érdekében szerezze be a Honeywell XC100 Szénmonoxid Érzékelőt a Netkazán Webáruháztól, 10 év élettartalmú beépített akkumulátorral. A Honeywell XC100 egy megbízható termék mely kiváló ér-értékarányával tökéletes választás. Kedvező áron és gyors szállítással rendelhető.

  Raktáron! Ingyenes szállítás!
  Bruttó web ár: 11.949 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
 • Honeywell XC100D LCD Kijelzős Szénmonoxid Érzékelő ÚJ

  Szénmonoxid Érzékelő,Honeywell XC100D LCD Kijelzős Szénmonoxid Érzékelő ÚJ
  Gyártó: Honeywell Kategória: Szénmonoxid Érzékelő
  Garancia: 10 év
  További termékjellemzők

  Ön és családja biztonságának érdekében szerezze be a Honeywell XC100D Szénmonoxid Érzékelőt a Netkazán Webáruháztól, digitális kijelzővel és 10 év élettartalmú beépített akkumulátorral. A Honeywell XC100D egy megbízható termék mely kiváló ér-értékarányával tökéletes választás.

  Raktáron! Ingyenes szállítás!
  Bruttó web ár: 15.269 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
3 termék felel meg a szűrésnek