Ár(HUF)
13790
-
23990
Raktárkészlet

Honeywell Home Szénmonoxid érzékelő

Tegye biztonságossá otthonát a megbízható minőséget képviselő Honeywell Szénmonoxid Érzékelővel a Netkazán Webáruház kínálatából!

Fontos az Ön és családja védelme? A Honeywell szénmonoxid érzékelője életeket menthet! Amennyiben otthonában nyitott égésterű fűtőberendezés van, akkor létfontosságú egy Honeywell szénmonoxid érzékelő elhelyezése. Azonnal be lehet üzemeltetni, és még árban is kedvező, így bárki meg tudja magának engedni. Az érzékelő maximálisan biztonságos, üzemletetéséhez sem kell szakember. Azonban elhelyezéséhez jó, ha szakértőink segítségét kéri, hiszen hatékonyságát jelentősen befolyásolhatja! Rendelje meg ma, akár ingyenes házhozszállítással!

5 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.