Ár(HUF)
10017
-
387974
Raktárkészlet
Radiátor magasság
Radiátor szélesség
Radiátor konvektor szám
Radiátor tartó tartozék?
Radiátor csatlakozás
Radiátor beépített szeleppel rendelkezik?

Törölközőszárítós radiátor

Válassza ki a legideálisabb fürdőszobai fűtési megoldást kínálatunkból. Törölközőszárítós radiátorok kiváló ár-érték arányban a Netkazánnál!

A törölközőszárítós radiátor praktikusan használható! Télen nagy gondot szokott okozni, amikor már nem lehet kint szárítani a ruhákat. Ha csak simán szárítóra vannak kiteregetve a ruhák, akkor azok csak hosszas idő múlva lesznek teljesen szárazak. A törölközőszárítós radiátor lehet a megoldást, melyet most megvásárolhat ezen a honlapon kiváló áron. Ha egy ilyen fűtőtesten szárítja a kimosott ruhát, akkor télen is pillanatok alatt nyoma tűnik a nedvességnek. Több típusú, nagysággal rendelkező radiátor közül lehet választani, melyek kifejezetten szárítási célra lettek kifejlesztve. Kedveltek a Sanica márkával rendelkezőek, melyek minőségi festéssel vannak ellátva. A legtöbb típus íves kialakítással rendelkezik, hogy egyszerű legyen a teregetés. Mindegyik terméket meg lehet tekinteni részletes bemutatóval együtt. Fényképek is mellékelve vannak, melyeket nagy felbontásban lehet megnézni. A szállítási költség is olvasható a bruttó vételi ár mellett. Több éves garancia és pénz visszafizetési garancia is vonatkozik a törölközőszárítós radiátorokra, csakúgy mint az összes többi termékre is. Ha sokat szokott mosni, mert nagy a család, akkor érdemes minél nagyobbat vásárolni, melyen kényelmesen elférnek a ruhák. Előnyük, hogy ezek természetesen nagyszerűen fűtik is az adott helyiséget, így kettős funkciót töltenek be. Ha szeretne vásárolni egy törölközőszárítós radiátort, akkor mindenképpen ezen a honlapon a helye! Kérdése esetén nyugodtan vegye fel a kapcsolatot a szakemberrel, aki segít Önnek kiválasztani a megfelelő típust! A netkazan.hu színvonalas kiszolgálással és minőségi termékekkel várja a törölközőszárítós radiátorok terén!

159 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.