Ár(HUF)
10017
-
387974
Raktárkészlet
Radiátor magasság
Radiátor szélesség
Radiátor konvektor szám
Radiátor tartó tartozék?
Radiátor csatlakozás
Radiátor beépített szeleppel rendelkezik?

Törölközőszárítós radiátor

Válassza ki a legideálisabb fürdőszobai fűtési megoldást kínálatunkból. Törölközőszárítós radiátorok kiváló ár-érték arányban a Netkazánnál!

A törölközőszárítós radiátor praktikusan használható! Télen nagy gondot szokott okozni, amikor már nem lehet kint szárítani a ruhákat. Ha csak simán szárítóra vannak kiteregetve a ruhák, akkor azok csak hosszas idő múlva lesznek teljesen szárazak. A törölközőszárítós radiátor lehet a megoldást, melyet most megvásárolhat ezen a honlapon kiváló áron. Ha egy ilyen fűtőtesten szárítja a kimosott ruhát, akkor télen is pillanatok alatt nyoma tűnik a nedvességnek. Több típusú, nagysággal rendelkező radiátor közül lehet választani, melyek kifejezetten szárítási célra lettek kifejlesztve. Kedveltek a Sanica márkával rendelkezőek, melyek minőségi festéssel vannak ellátva. A legtöbb típus íves kialakítással rendelkezik, hogy egyszerű legyen a teregetés. Mindegyik terméket meg lehet tekinteni részletes bemutatóval együtt. Fényképek is mellékelve vannak, melyeket nagy felbontásban lehet megnézni. A szállítási költség is olvasható a bruttó vételi ár mellett. Több éves garancia és pénz visszafizetési garancia is vonatkozik a törölközőszárítós radiátorokra, csakúgy mint az összes többi termékre is. Ha sokat szokott mosni, mert nagy a család, akkor érdemes minél nagyobbat vásárolni, melyen kényelmesen elférnek a ruhák. Előnyük, hogy ezek természetesen nagyszerűen fűtik is az adott helyiséget, így kettős funkciót töltenek be. Ha szeretne vásárolni egy törölközőszárítós radiátort, akkor mindenképpen ezen a honlapon a helye! Kérdése esetén nyugodtan vegye fel a kapcsolatot a szakemberrel, aki segít Önnek kiválasztani a megfelelő típust! A netkazan.hu színvonalas kiszolgálással és minőségi termékekkel várja a törölközőszárítós radiátorok terén!

159 db termék
Ingyenes szállítás 100.000 Ft felett Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel
Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek
Kuponos kedvezmények Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek Gyors szállítás, raktárunkról
Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek Gyors szállítás, raktárunkról Szakképzett munkatársak
Garantáltan eredeti termékek Gyors szállítás, raktárunkról Szakképzett munkatársak Szakáruház: Budapest, Nyíregyháza
Gyors szállítás, raktárunkról Szakképzett munkatársak Szakáruház: Budapest, Nyíregyháza Az Év Honlapja
Szakképzett munkatársak Szakáruház: Budapest, Nyíregyháza Az Év Honlapja Az Ország Boltja
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.