A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Aquastic Vegyestüzelésű Kazán(1 termék)

Aquastic Vegyestüzelésű Kazán szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában

Az állandóan változó gázárak egyre drágábbá és kiszámíthatatlanná teszik számunkra az otthonunk melegének fenntartását. A vegyestüzelésű kazánok egy remek alternatívát nyújtanak számunkra, hogy függetlenedni tudjuk a szolgáltatóktól. A népszerűsége egyre nagyobb ennek a fűtési módnak, mert egy jól kiépített rendszer esetén nem csak lényegesen alacsonyabb költségekkel számolhatunk hanem a fűtési komfort érzetünk is megmarad. Előnyük, hogy a régi és új fűtési rendszerekben is egyaránt alkalmazhatók. Nyitott és zárt rendszerre egyaránt ráköthető a legtöbb kazán (de típusonként érdemes ellenőrizni, hogy mi a feltétele!). Amire nagyon fontos odafigyelni, hogy a kazánnak mekkora a nyomásállósága. Zárt rendszerre kötés esetén a kazánvédő szelep és a biztonsági hőcserélő rendszerbe kötése majdnem mindegyik vegyestüzelésű kazánnál garanciális feltétel. Nem érdemes kihagyni, hiszen nem csak a saját biztonságunkat kockáztatjuk, hanem a készülékünk élettartamát is évekkel csökkenthetjük. A kazánokba adagolható tüzelő anyagok köre rendkívül széles, a szén, fahasáb, szalma...stb. Oldalunkon rengeteg típusú és márkájú vegyestüzelésű kazánt találhat. A legszélesebb online kínálattal rendelkezünk, nagyszerű árakon és ingyenes házhozszállítással. Nagyon kényelmes nálunk vásárolni, mert nincs szükség arra, hogy kimozduljon otthonából. A vegyestüzelésű kazánok nehezek, és a szállításuk is nehézkes. Mi átvállaljuk az ezekkel kapcsolatos kényelmetlenségeket, költségeket, és teherautóval a kapujáig szállítjuk a kiválasztott készülékeket. Bármilyen kérdés, észrevétel esetén nagyon szívesen segítünk, keressen bennünket bátran az elérhetőségeinken.
Olvassa tovább!
1 termék felel meg a szűrésnek
 • Aquastic AQVK 28 Lemez Vegyestüzelésű Kazán

  Vegyestüzelésű Kazán,Aquastic AQVK 28 Lemez Vegyestüzelésű Kazán
  Gyártó: Aquastic Kategória: Vegyestüzelésű Kazán
  Fűtési energia besorolás: A
  ERP ready: IGEN
  Garancia: 2 év
  Újdonság
  További termékjellemzők

  Nyitott rendszerű melegvíz üzemű fűtési rendszerhez kifejlesztett Aquastic AQVK 28 Lemez Vegyestüzelésű Kazán Webáruházunktól. Rendelje meg most kedvező áron a kazánhoz tartozó füstgáz elemeket is ingyenes házhoz szállítással! Műszaki kérdés esetén, keresse hozzáértő kollégáinkat bátran.

  Ingyenes szállítás!
  Bruttó listaár: 287.967 Ft Bruttó web ár: 234.846 Ft. Megtakarítás: 92.553 Ft (-43%)
  Részletek
1 termék felel meg a szűrésnek