Ár(HUF)
686
-
1963750
Raktárkészlet
Rostély típusa
Füstcső csatlakozás
Nyitott vagy zárt rendszerre csatlakoztatható

Celsius Vegyestüzelésű kazán

Celsius lemez vegyestüzelésű kazánok kedvező áron és gyors szállítással a Netkazán Webáruháztól! Keresse műszaki kérdéssel kollégáinkat!

Otthona fűtési rendszerének kiépítésén gondolkozik? A Celsius kazánok bármilyen fűtési rendszerre alkalmas vegyestüzelésű megoldást nyújtanak. Egyre több fűtési alternatívát kínál a Celsius széles palettája, válogathat a klasszikus lemez vegyestüzelésű kazánok, fűrészporos kazán és a mai kor elvárásainak megfelelő Combi kazánjai közül, melyek pellet kazánná is alakíthatóak. A Celsius vegyestüzelésű kazán egy kényelmes fűtési megoldást jelenthet az Ön számára: nagy tűztérajtó, vastag szigetelés, üzemeltetése egyszerű, különösebb karbantartást nem igényel, így egy kényelmes, biztonságos választásnak bizonyulnak. Ha fontos a megbízhatósági szempont háztartásában, rendelje meg a Celsius vegyestüzelésű kazánt a Netkazántól akár ingyenes házhozszállítással. Garantáltan nem fog csalódni!

0 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.