Ferroli Vegyestüzelésű kazán

Öntvény vegyestüzelésű kazánok kiváló hatásfokkal és energia besorolással olasz gyártótól. Ferroli kazánok széles választéka a Netkazánnál!

Otthona fűtési rendszerének kiépítésén gondolkozik? Egyre több fűtési megoldást közül választhatunk, egyedi tulajdonságokkal. A Ferroli SFL vegyestüzelésű kazánjai A+ energiaosztállyal, 80%-os hatásfokkal és a gyártó álta adott 2 év garanciával egy kényelmes fűtési megoldást jelenthet az Ön számára. További előnye a hatalmas tűzér és hogy a megfelelő Ferroli pellet égővel pellet kazánná alakítható. Ha fontos a megbízhatósági szempont háztartásában, rendelje meg A Ferroli vegyestüzelésű kazánt a Netkazántól akár ingyenes házhozszállítással. Garantáltan nem fog csalódni!

5 db termék
Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.