Ár(HUF)
686
-
1963750
Raktárkészlet
Rostély típusa
Füstcső csatlakozás
Nyitott vagy zárt rendszerre csatlakoztatható

Ferroli Vegyestüzelésű kazán

Öntvény vegyestüzelésű kazánok kiváló hatásfokkal és energia besorolással olasz gyártótól. Ferroli kazánok széles választéka a Netkazánnál!

Otthona fűtési rendszerének kiépítésén gondolkozik? Egyre több fűtési megoldást közül választhatunk, egyedi tulajdonságokkal. A Ferroli SFL vegyestüzelésű kazánjai A+ energiaosztállyal, 80%-os hatásfokkal és a gyártó álta adott 2 év garanciával egy kényelmes fűtési megoldást jelenthet az Ön számára. További előnye a hatalmas tűzér és hogy a megfelelő Ferroli pellet égővel pellet kazánná alakítható. Ha fontos a megbízhatósági szempont háztartásában, rendelje meg A Ferroli vegyestüzelésű kazánt a Netkazántól akár ingyenes házhozszállítással. Garantáltan nem fog csalódni!

0 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.