A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Hajdu Vegyestüzelésű Kazán(3 termék)

Hajdu HVK vegyestüzelésű kazánok nyitott vagy zárt rendszerre egyaránt megfelelő kivitelben, kedvező áron és ingyenes kiszállítással a Netkazán Webáruház kínálatában!

Hatékony és hosszú élettartamú vegyestüzelésű fűtési megoldást keres? Hajdu lemez vegyestüzelésű kazánjaink kellemes meleget csempésznek otthonába környezetbarát és modern készülékként. Kompakt felépítésének és kivitelének, valamint szerelt hőszigetelt burkolatának köszönhetően könnyen beépíthető és hatékony fűtési megoldást kínál. Régi nyitott fűtési rendszere van, vagy esetleg új technológájú zárt rendszer kialakításában gondolkodik, akkor a Hajdu HVK kazánok mindkét esetre megfelelőek.  A csúcstechnikát képviselő Hajdu lemez vegyestüzelésű kazánokraa gyártó 2 év garanciát vállal, így esetleges meghibásodás esetén sem kell kétségbeesnie, csak keressen fel minket! A Hajdu méltán vált az egyik legnépszerűbb gyártóvá a területen, termékei egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal, ennek köszönhetően bármely háztartásban tisztességgel megállják a helyüket. Rendeljen akár ingyenes házhozszállítással!

Olvassa tovább!
3 termék felel meg a szűrésnek
3 termék felel meg a szűrésnek