A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Hőterm Vegyestüzelésű Kazán(4 termék)

Hőterm szilárdtüzelésű lemezkazánok megbízható magyar gyártótól és szerviz háttérrel a Netkazán Webáruház ingyenes kiszállítással!

A Hőterm kazánok hatékony és hosszú élettartamú fűtési megoldást jelentenek megbízható magyar gyártói háttérrel, szerviz és alkatrész ellátással. Hőterm lemez vegyestüzelésű kazánjaink bármely fűtési rendszerre alkamasak , kezelésük , beüzemelésük egyszerű és gazdaságos.  További előnye a nagy tűztér ajtó, nagy hatásfok, A+ energia osztály és az 5 mm lemezvastagság. A Hőterm méltán vált az egyik legnépszerűbb gyártóvá a területen, termékei egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal, ennek köszönhetően bármely háztartásban tisztességgel megállják a helyüket. Rendeljen akár ingyenes házhozszállítással!

Olvassa tovább!
4 termék felel meg a szűrésnek
4 termék felel meg a szűrésnek