Ár(HUF)
686
-
1963750
Raktárkészlet
Rostély típusa
Füstcső csatlakozás
Nyitott vagy zárt rendszerre csatlakoztatható

Hőterm Vegyestüzelésű kazán

Hőterm szilárdtüzelésű lemezkazánok megbízható magyar gyártótól és szerviz háttérrel a Netkazán Webáruház ingyenes kiszállítással!

A Hőterm kazánok hatékony és hosszú élettartamú fűtési megoldást jelentenek megbízható magyar gyártói háttérrel, szerviz és alkatrész ellátással. Hőterm lemez vegyestüzelésű kazánjaink bármely fűtési rendszerre alkamasak , kezelésük , beüzemelésük egyszerű és gazdaságos.  További előnye a nagy tűztér ajtó, nagy hatásfok, A+ energia osztály és az 5 mm lemezvastagság. A Hőterm méltán vált az egyik legnépszerűbb gyártóvá a területen, termékei egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal, ennek köszönhetően bármely háztartásban tisztességgel megállják a helyüket. Rendeljen akár ingyenes házhozszállítással!

0 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.