Ár(HUF)
686
-
1963750
Raktárkészlet
teljesítmény(kW)
18
-
98
Rostély típusa
Füstcső csatlakozás
Nyitott vagy zárt rendszerre csatlakoztatható
Magasság(mm)
99.8
-
143.5
Szélesség(mm)
33.5
-
85.7
Mélység(mm)
46
-
150

Kazi Vegyestüzelésű kazán

Kazi hagyományos lemez vegyestüzelésű vagy vízrostélyos kazánok a minőség, tartósság és garancia jegyében a Netkazán Webáruházban!

Ha Kazi kazánról beszélünk, akkor az egyet jelent a Totya kazánnal. Ugyanúgy megtalálható, ugyanabban a minőségben az S szériás öntvény vagy VR típusú vízrostélyos változatok, T típusú szalma- vagy farönkégető robosztus kazánjairól, mindegyik változat több kW teljesítményben elérhető. A megbízható márkát képviselő Kazi lemez vegyestüzelésű kazánokra a gyártó 2 év garanciát vállal, így esetleges meghibásodás esetén sem kell kétségbeesnie, a gyártó nagy rugalmassággal és odafigyeléssel szervizeli a kazánjait! A Kazi , úgymint a Totya méltán vált az egyik legnépszerűbb gyártóvá a területen, termékei egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal, ennek köszönhetően bármely háztartásban tisztességgel megállják a helyüket. Rendeljen akár ingyenes házhozszállítással!

26 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.