A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Kazi Vegyestüzelésű Kazán(26 termék)

Kazi hagyományos lemez vegyestüzelésű vagy vízrostélyos kazánok a minőség, tartósság és garancia jegyében a Netkazán Webáruházban!

Ha Kazi kazánról beszélünk, akkor az egyet jelent a Totya kazánnal. Ugyanúgy megtalálható, ugyanabban a minőségben az S szériás öntvény vagy VR típusú vízrostélyos változatok, T típusú szalma- vagy farönkégető robosztus kazánjairól, mindegyik változat több kW teljesítményben elérhető. A megbízható márkát képviselő Kazi lemez vegyestüzelésű kazánokra a gyártó 2 év garanciát vállal, így esetleges meghibásodás esetén sem kell kétségbeesnie, a gyártó nagy rugalmassággal és odafigyeléssel szervizeli a kazánjait! A Kazi , úgymint a Totya méltán vált az egyik legnépszerűbb gyártóvá a területen, termékei egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal, ennek köszönhetően bármely háztartásban tisztességgel megállják a helyüket. Rendeljen akár ingyenes házhozszállítással!

Olvassa tovább!
26 termék felel meg a szűrésnek
26 termék felel meg a szűrésnek