Sárkány Vegyestüzelésű kazán

Sárkány lemez vegyestüzelésű, DUO pellet kazánok, meleglevegős kazánok a magyar gyártótól,3 év garanciával! Ha kedvező árat keres, akkor Netkazánnál keresse!

Egyre több fűtési megoldást közül választhatunk, egyedi tulajdonságokkal. De melyik az ideális? A Sárkány vegyestüzelésű kazán egy kényelmes fűtési megoldást jelenthet az Ön számára: elegáns megjelenés, nagy tüztérajtók, vízhűtéses rostély. Praktikusságát és megbízüzemeltetése egyszerű, különösebb karbantartást nem igényel, így egy kényelmes, biztonságos választásnak bizonyulnak, valamint megbízható szervizháttérrel rendelkezik. A Sárkány kaznok elérhetőek a klasszikus vegyestüzelésű változatban, úgymint a Duo pelletes és Hurrikán meleglevegős kazán változatai, melyekre a gyártó 3 év garanciát biztosít. Ha fontos a megbízhatósági szempont háztartásában, rendelje meg a Sárkány vegyestüzelésű kazánt a Netkazántól akár ingyenes házhozszállítással. Garantáltan nem fog csalódni!

9 db termék
Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel
Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.