Ár(HUF)
686
-
1963750
Raktárkészlet
Rostély típusa
Füstcső csatlakozás
Nyitott vagy zárt rendszerre csatlakoztatható

Sárkány Vegyestüzelésű kazán

Sárkány lemez vegyestüzelésű, DUO pellet kazánok, meleglevegős kazánok a magyar gyártótól,3 év garanciával! Ha kedvező árat keres, akkor Netkazánnál keresse!

Egyre több fűtési megoldást közül választhatunk, egyedi tulajdonságokkal. De melyik az ideális? A Sárkány vegyestüzelésű kazán egy kényelmes fűtési megoldást jelenthet az Ön számára: elegáns megjelenés, nagy tüztérajtók, vízhűtéses rostély. Praktikusságát és megbízüzemeltetése egyszerű, különösebb karbantartást nem igényel, így egy kényelmes, biztonságos választásnak bizonyulnak, valamint megbízható szervizháttérrel rendelkezik. A Sárkány kaznok elérhetőek a klasszikus vegyestüzelésű változatban, úgymint a Duo pelletes és Hurrikán meleglevegős kazán változatai, melyekre a gyártó 3 év garanciát biztosít. Ha fontos a megbízhatósági szempont háztartásában, rendelje meg a Sárkány vegyestüzelésű kazánt a Netkazántól akár ingyenes házhozszállítással. Garantáltan nem fog csalódni!

0 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.