A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Totya Vegyestüzelésű Kazán(54 termék)

Totya Lemez vegyestüzelésű kazánok megbízható gyári szerviz háttérrel kedvező szállítási feltétellel a Netkazán Webáruházban! Műszaki kérdésben segítünk!

Hatékony és hosszú élettartamú fűtési megoldást keres? Akkor a méltán népszerű Totya lemez vegyestüzelésű kazánjai megbízható megoldást nyújtanak otthona vegyestüzelésű fűtési rendszerének kialakításához. Legyen szó a Totya S szériás öntvény vagy VR típusú vízrostélyos változatról, T típusú szalma- vagy farönkégető robosztus kazánjairól, mindegyik változat több kW teljesítményben elérhető. A megbízható márkát képviselő Totya lemez vegyestüzelésű kazánokra a gyártó 2 év garanciát vállal, így esetleges meghibásodás esetén sem kell kétségbeesnie, a gyártó nagy rugalmassággal és odafigyeléssel szervizeli a kazánjait! A Totya méltán vált az egyik legnépszerűbb gyártóvá a területen, termékei egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal, ennek köszönhetően bármely háztartásban tisztességgel megállják a helyüket. Rendeljen akár ingyenes házhozszállítással!

Olvassa tovább!
54 termék felel meg a szűrésnek
54 termék felel meg a szűrésnek