Ár(HUF)
686
-
1963750
Raktárkészlet
Rostély típusa
Füstcső csatlakozás
Nyitott vagy zárt rendszerre csatlakoztatható

Viadrus Vegyestüzelésű kazán

Viadrus hosszú élettartamú öntvény vegyestüzelésű több tagos kazánok a Netkazán kínálatában. Kiváló áron és ingyenes szállítással!

Hatékony és hosszú élettartamú fűtési megoldást keres? Viadrus öntvény vegyestüzelésű kazánjai 4,5,6,7,8 tagos kivitelekben elérhetőek. Robosztus öntvénytestet a vastag kőzetgyapot szigetelése teszi még robosztusabbá. A csúcstechnikát képviselő Viadrus öntvény vegyestüzelésű kazánokra a gyártó 5 év jótállást vállal. A Viadrus méltán vált az egyik legnépszerűbb gyártóvá a területen, termékei egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal, ennek köszönhetően bármely háztartásban tisztességgel megállják a helyüket. Rendeljen akár ingyenes házhozszállítással!

0 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.