A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Viadrus Vegyestüzelésű Kazán(2 termék)

Viadrus hosszú élettartamú öntvény vegyestüzelésű több tagos kazánok a Netkazán kínálatában. Kiváló áron és ingyenes szállítással!

Hatékony és hosszú élettartamú fűtési megoldást keres? Viadrus öntvény vegyestüzelésű kazánjai 4,5,6,7,8 tagos kivitelekben elérhetőek. Robosztus öntvénytestet a vastag kőzetgyapot szigetelése teszi még robosztusabbá. A csúcstechnikát képviselő Viadrus öntvény vegyestüzelésű kazánokra a gyártó 5 év jótállást vállal. A Viadrus méltán vált az egyik legnépszerűbb gyártóvá a területen, termékei egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal, ennek köszönhetően bármely háztartásban tisztességgel megállják a helyüket. Rendeljen akár ingyenes házhozszállítással!

Olvassa tovább!
2 termék felel meg a szűrésnek
2 termék felel meg a szűrésnek