Ár(HUF)
7049
-
424990
Raktárkészlet

Vízlágyító berendezés

Vízlágyítót keres? Válogasson több tucat, változatos kapacitással bíró berendezés között, és rendeljen kedvező szállítással!

A vízkő károsítja a háztartási gépeket, rövidíti élettartamukat és hatékonyságukat, ezáltal az üzemeltetési költség megnő. A kazánok, bojlerek és a falban lévő vízvezetékek is áldozatául eshetnek, így érdemes fokozott figyelmet fordítani rá. Lágy vízzel történő tusolással elkerülhetők a bőrirritációk, rugalmasabb és puhább lesz a bőr. Mindezek mellett a főzés végeredménye is finomabb lesz. A vízlágyító berendezések általában egy speciális gyanta töltet segítségével lágyítják vissza a vizet, amit egy bypass szelep segítségével állíthatunk be a megfelelő keménységűre. A Bwt és az Euroclear vízlágyító berendezései egytől egyig kiváló minőségűek és megbízhatóak, így nem lőhet mellé bármelyiket is választja. Többféle kapacitással bíró készülék közül válogathat, a kiválasztásban segítünk, hívjon minket bizalommal !

49 db termék
Ingyenes szállítás 100.000 Ft felett Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel
Versenyképes árak Kuponos kedvezmények Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek
Kuponos kedvezmények Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek Gyors szállítás, raktárunkról
Személyes átvétel Garantáltan eredeti termékek Gyors szállítás, raktárunkról Szakképzett munkatársak
Garantáltan eredeti termékek Gyors szállítás, raktárunkról Szakképzett munkatársak Szakáruház: Budapest, Nyíregyháza
Gyors szállítás, raktárunkról Szakképzett munkatársak Szakáruház: Budapest, Nyíregyháza Az Év Honlapja
Szakképzett munkatársak Szakáruház: Budapest, Nyíregyháza Az Év Honlapja Az Ország Boltja
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.