A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Vízlágyító Berendezés(45 termék)

Vízlágyítót keres? Válogasson több tucat, változatos kapacitással bíró berendezés között, és rendeljen kedvező szállítással!

A vízkő károsítja a háztartási gépeket, rövidíti élettartamukat és hatékonyságukat, ezáltal az üzemeltetési költség megnő. A kazánok, bojlerek és a falban lévő vízvezetékek is áldozatául eshetnek, így érdemes fokozott figyelmet fordítani rá. Lágy vízzel történő tusolással elkerülhetők a bőrirritációk, rugalmasabb és puhább lesz a bőr. Mindezek mellett a főzés végeredménye is finomabb lesz. A vízlágyító berendezések általában egy speciális gyanta töltet segítségével lágyítják vissza a vizet, amit egy bypass szelep segítségével állíthatunk be a megfelelő keménységűre. A Bwt és az Euroclear vízlágyító berendezései egytől egyig kiváló minőségűek és megbízhatóak, így nem lőhet mellé bármelyiket is választja. Többféle kapacitással bíró készülék közül válogathat, a kiválasztásban segítünk, hívjon minket bizalommal !
Olvassa tovább!
45 termék felel meg a szűrésnek
45 termék felel meg a szűrésnek