Ár(HUF)
7049
-
529990
Raktárkészlet

Vízlágyító berendezés

Vízlágyító berendezés szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában

A vízkő károsítja a háztartási gépeket, rövidíti élettartamukat és hatékonyságukat, ezáltal az üzemeltetési költség megnő. A kazánok, bojlerek és a falban lévő vízvezetékek is áldozatául eshetnek, így érdemes fokozott figyelmet fordítani rá. Lágy vízzel történő tusolással elkerülhetők a bőrirritációk, rugalmasabb és puhább lesz a bőr. Mindezek mellett a főzés végeredménye is finomabb lesz. A vízlágyító berendezések általában egy speciális gyanta töltet segítségével lágyítják vissza a vizet, amit egy bypass szelep segítségével állíthatunk be a megfelelő keménységűre. A Bwt és az Euroclear vízlágyító berendezései egytől egyig kiváló minőségűek és megbízhatóak, így nem lőhet mellé bármelyiket is választja. Többféle kapacitással bíró készülék közül válogathat, a kiválasztásban segítünk, hívjon minket bizalommal !

1 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.