Ár(HUF)
253117
-
267800
Raktárkészlet
teljesítmény(kW)
10
-
16
Rostély típusa
Füstcső csatlakozás
Nyitott vagy zárt rendszerre csatlakoztatható
Magasság(mm)
95
-
110
Szélesség(mm)
52
-
55.6
Mélység(mm)
52
-
54.9

Vízteres kályha

Válassza ki kedvenc vízteres kályháját, mely garantáltan otthona új éke lesz, amellett, hogy fűtési funkcióját is tökéletesen ellátja!

A vízteres kályha mindamellett, hogy esztétikus és designos külsejével lakása, otthona éke lehet, még a meglévő radiátoros fűtési rendszerbe bekötve ellátja a fűtőtest funkcióját is nagy hatékonysággal, a teljes ház fűtése megoldható vele. A vízteres kandalló a fatüzelésnek köszönhetően az egyik leggazdaságosabb fűtési megoldás. További előnye, hogy használati melegvíz előállítására is alkalmas, amennyiben a rendszer rendelkezik puffer tartállyal. Ez persze plusz beruházással jár, de a későbbiekben garantált a megtérülése. Nem utolsó sorban ez a fajta fűtési rendszer környezetbarát. Kínálatunkban számos vízteres kályha közül válogathat kedvező áron és akár ingyenes kiszállítással. Tapasztalja meg egy EdilKamin, Skladova Technika vagy Victoria kandalló varázsát, csodálja a tűzpanorámát!

3 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.