Ár(HUF)
10890
-
194389
Raktárkészlet

Kludi Zuhany csaptelep

Minőségi német Kludi zuhany csaptelepek mai modern design formavilággal, magas technológiai háttérrel a Netkazán Webáruház kínálatában!

A zuhany csaptelepek kiválasztásánál természetesen fontos, hogy a megvásárolt darab minél jobban illeszkedjen a fürdőszoba és a szaniterek stílusához. Egy jól passzoló Kludi zuhany csaptelep a helyiség éke is lehet, ez azonban nem minden. Hiába a külcsín, ha a csap minősége kifogásolható, élettartama pedig emiatt rövid. A Kludi termékeit használók biztosan nem fognak találkozni a gyakran előforduló, bosszantó csöpögő csap jelenséggel, mivel a Kludi csaptelepekben egyedülálló formában egyesül a kimagasló minőség és a tökéletes design.Modern és hagyományos, időtálló csaptelepek több év garanciával, ez a Kludi röviden.

30 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.