Ár(HUF)
1975
-
449723
Raktárkészlet

Mofém Zuhanyszett

Mofém Zuhanyszettek zuhanyrúddal, gégecsővel és zuhanyfejjel a Netkazán Webáruház kínálatában kedvező áron és szállítással!

A zuhanyszettek kiválasztásánál is fontos, hogy a megvásárolt darab minél jobban illeszkedjen a fürdőszoba és a szaniterek stílusához. Egy jól passzoló Mofém zuhanyszett a tusoló éke is lehet, ez azonban nem minden. A Mofém zuhanyszettek több formában elérhetőek, jellemzően zuhanytartóból vagy zuhanyrúdból és gégecsőből álló szettekben rendelhető.  Hiába a külcsín, ha a rendszer minősége kifogásolható, élettartama pedig emiatt rövid. A Mofém termékeit használók biztosan nem fognak találkozni a gyakran előforduló, bosszantó, mindenfelé spriccelő vízzel. Modern és hagyományos, időtálló zuhanyfejek több év garanciával, ez a Mofém röviden.

17 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.