20 éves cég, hatalmas szaktudás, valós áruház.
 
Ha egyetlen mondattal kellene elmondani azt, hogy miért érdemes minket választani akkor azt mondanánk, hogy válasszon minket, mert mi egy valós cég vagyunk, nem egy kis iroda. A Netkazán több mint 20 éves családi vállalkozás: ennyi idő alatt hatalmas szaktudást halmoztunk fel, és nem csak a webáruházunkban, hanem nyíregyházi, vagy a budapesti bemutatótermünkben, boltunkban is tud tőlünk vásárolni.
Jöjjön el hozzánk személyesen, tekintse meg a termékválasztékunkat, kérdezzen a kollégáinktól, és ha szeretné akkor szívesen adunk Önnek szakmai tanácsot is.

 

Szeretettel várjuk Nyíregyházán, és Budapesten is. Kattintson ide, a szakáruházaink pontos címéért: https://netkazan.hu/kapcsolat
Ide kattintva szeretettel várjuk a webáruházunkban! https://netkazan.hu/

Térkép és megközelíthetőség weblapunkon a „Kapcsolat” fülre kattintva megtalálható.

 

Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.