A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Immergas kazán

Az Immergas olasz gyártó cége a minőség szolgálatában gyártja világszerte elismert fali kondenzációs gázkazánjait. Az Immergas kazánok, komplett gyári fűtéstechnikai elemek, szabályzók,termosztátok,valamint indirekt tárolók széles kínálatát megtalálja webáruházunkban, éppúgy mint kiváló radiátorait.

Ha megbízható és időtálló fűtési megoldást keresünk, akkor az immergas vegyestüzelésű és kondenzációs kazánok kiváló lehetőséget jelenthetnek számunkra. A cég már 45 éve foglalkozik kazánok tervezésével és gyártásával, így nem kérdéses, hogy az immergas kazánok esetében nincs hiány a tapasztalatból és a megfelelő szakértelemből. Az Immergas kazánok között számtalan típust megtalálhatunk, a hagyományos kazánoktól kezdve, egészen a kondenzációs kazánokig, s ez természetesen a teljesítményre is igaz. Ugyanakkor, fontos tényező, hogy az Immergas gázkazánokra adott esetben 5 év jótállás is vonatkozhat, s ez a tény is csak megerősíti a minőséget és a megbízhatóságot. Egy immergas kazánban biztosan nem fogunk csalódni, ugyanis ezek a készülékek kivételesen költséghatékonyak, s nagy hatásfokkal rendelkeznek. Az Immergas vegyestüzelésű kazánokkal akár 30 százalékos megtakarítást is elérhetünk, ami meglehetősen lecsökkenti majd a kiadásokat. Emellett fontos megemlíteni azt is, hogy az Immergas készülékei kivételesen környezetkímélők, ami manapság egyre fontosabb tényező. A kazánok kapcsán a szennyezőanyag kibocsájtás csekély mértékű, s erről tanúskodnak a különböző európai szabványok is. Tehát, adott a magas hatásfok, a környezetkímélő rendszer, s a minőség és megbízhatóság is. Ugyanakkor, ne feledkezzünk meg az árakról sem, amelyek az említett kazánok kapcsán meglehetősen alacsonyak. Az Immergas rendszerei ár-érték arányban kiválóan teljesítenek, s ezt már számtalan elégedett vásárló alátámasztotta a hosszú évek folyamán!

Olvassa tovább!
75 termék felel meg a szűrésnek