A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Immergas kazán

Megbízható és időtálló fűtési megoldást keres? Az Immergas kiváló ár-érték arányú kondenzációs kazánokkal nem lőhet mellé! Keresse komplett Immergas kínálatunkat!

Ha megbízható és időtálló fűtési megoldást keresünk, akkor az immergas vegyestüzelésű és kondenzációs kazánok kiváló lehetőséget jelenthetnek számunkra. A cég már 45 éve foglalkozik kazánok tervezésével és gyártásával, így nem kérdéses, hogy az immergas kazánok esetében nincs hiány a tapasztalatból és a megfelelő szakértelemből. Az Immergas kazánok között számtalan típust megtalálhatunk, a hagyományos kazánoktól kezdve, egészen a kondenzációs kazánokig, s ez természetesen a teljesítményre is igaz. Ugyanakkor, fontos tényező, hogy az Immergas gázkazánokra adott esetben 5 év jótállás is vonatkozhat, s ez a tény is csak megerősíti a minőséget és a megbízhatóságot. Egy immergas kazánban biztosan nem fogunk csalódni, ugyanis ezek a készülékek kivételesen költséghatékonyak, s nagy hatásfokkal rendelkeznek. Az Immergas vegyestüzelésű kazánokkal akár 30 százalékos megtakarítást is elérhetünk, ami meglehetősen lecsökkenti majd a kiadásokat. Emellett fontos megemlíteni azt is, hogy az Immergas készülékei kivételesen környezetkímélők, ami manapság egyre fontosabb tényező. A kazánok kapcsán a szennyezőanyag kibocsájtás csekély mértékű, s erről tanúskodnak a különböző európai szabványok is. Tehát, adott a magas hatásfok, a környezetkímélő rendszer, s a minőség és megbízhatóság is. Ugyanakkor, ne feledkezzünk meg az árakról sem, amelyek az említett kazánok kapcsán meglehetősen alacsonyak. Az Immergas rendszerei ár-érték arányban kiválóan teljesítenek, s ezt már számtalan elégedett vásárló alátámasztotta a hosszú évek folyamán!

Olvassa tovább!
67 termék felel meg a szűrésnek
67 termék felel meg a szűrésnek