Így válassz zuhanyszettet

2020.05.23.
Így válassz zuhanyszettet

 

Ha csak naponta kétszer használjátok a zuhanyszettet, akkor évente 700 alkalommal zuhanyoztok. Ha minden zuhany csak 3 percig tart akkor 2100 percnyit zuhanyoztok, ami 35 óra, másfél teljes nap. Ezeket az adatokat figyelembe véve nem mindegy milyen zuhanyszettet választasz. A kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venned, beleértve a zuhanyszelepeket, a típust, a víznyomást és az extrákat is. Ebben a cikkben elmondjuk hogyan érdemes zuhanyszettet választani.

 

Talán a legfontosabb az egység #1.

 

Az új zuhanyszett kiválasztásakor az egyik alapvető szempont, hogy megjelenésben és dizájnban hozzáigazítsd a kádcsaphoz, vagy más fürdőszobai csapokhoz. Ezen kívül fontoljuk meg azt is, hogy a zuhanyszett hogyan illeszkedik a fürdőszoba többi dekorációjához és a többi fürdőszoba berendezéshez. Gyakori, hogy a kád vagy a fürdőszoba csapja régebbi, és nem akarjuk lecserélni miközben egy ultramodern zuhanyszettet veszünk. Ebben az esetben mondhatjuk azt, hogy az eklektika a kedvenc stílusunk, és ezért van sárgarézből a kézmosó és LED-es fényjátékkal feldobva a zuhanyszett, de ez ettől még nem lesz szép.

 

Egy kis technika #2.

 

Fontos, hogy minden technikailag is illeszkedjen. Víz fog folyni a zuhanyodon ezért a falban nem engedhetsz meg semmiféle hibát, sem a falon kívül nem folyhat mellé, nem csöpöghet. Javasoljuk, hogy választás előtt keress fel egy szakembert.

 

 

Az esztétikán túl #3.

 

Nem csak az esztétikára érdemes figyelni akkor, ha zuhanyszettet vásárolunk. Sokan vannak, akik leragadnak annál, hogy a zuhanyfej legyen szuper és szép, de ennél azért több szempontot kellene figyelembe venni. Mondunk néhányat.

Fontos tényező, hogy milyen sokáig zuhanyozunk, és milyen intenzitással. Amikor a zuhanyzás kiegészítő tevékenységünk, akkor egy átlagos zuhanyfej elég lehet átlagos nyomással! Ebben az esetben, ha azt szeretnénk elérni, amit a filmekben látunk, hogy nagy zuhanyfej, erős vízsugárral, esőztető, és sorolhatnánk az otthoni wellness összes lehetséges kiegészítőjét. Ebben az esetben érdemesebb komolyabb fejet választani. A zuhanyfejnél azt kell még eldönteni, hogy elég e az egyszerű egyfunkciós, vagy szeretnénk-e olyan extrákat mint az esőztető, a multifunkcionális zuhanyfej, szeretnénk-e bele termosztátot, vagy akár LED világítást.

 

Zuhanyszett vagy zuhanyoszlop / zuhanyrendszer #4.

 

Nehéz meghúzni a határt a zuhanyszett és a zuhanyoszlop között. Talán úgy lehetne, hogy a zuhanyoszlopok falra építhetőek, robosztusabbak, több funkciósak, több különböző helyről lehet vizet irányítani magunkra vele, és vannak beépített funkcióik is Ennek megfelelően az áruk is magasabb, hiszen wellness élményt nyújtanak.

 

     


Miből legyen?
#5.

 

Egy zuhanyszett ma már többféle anyagból lehet, az egyszerűbb műanyagtól akár a krómig bármilyenből. Ez természetesen nem csak a megjelenésére, a tartósságára is kihathat.

Szívesen segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb zuhanyszettet, kattints ide, és a szakértőnk minden felmerült kérdésedre válaszol szívesen.

 

Kapcsolódó kategóriák

Kapcsolódó termékek

Kludi Logo zuhanyszett 1S 600mm króm 6816005-00
Kludi Logo zuhanyszett 1S 600mm króm 6816005-00
raktáron
listaár: 20460 Ft
web ár:
14850 Ft
Teka Soller Zuhanyrendszer Termosztátos Csapteleppel 85.237.02.00
Teka Soller Zuhanyrendszer Termosztátos Csapteleppel 85.237.02.00
raktáron
listaár: 134493 Ft
web ár:
89034 Ft
Mofém Basic Fix Zuhanytartó 275-0038-07
Mofém Basic Fix Zuhanytartó 275-0038-07
raktáron
listaár: 1905 Ft
web ár:
1458 Ft

Kapcsolódó cikkek

Így válaszd ki a megfelelő csaptelepet 2019.10.31. Így válaszd ki a megfelelő csaptelepet Ha figyelembe veszel néhány fontos dolgot és betartol pár szabályt akkor magabiztosan ki tudod majd választani a legjobban hozzád illőt. Cikkünket érdemes elolvasni, mert hasznos segítséget kapsz ahhoz, hogy kiválaszd a kádtöltőt, a mosogató, vagy mosdó csaptelepedet. tovább Így válassz kerti szivattyút! 2020.05.22. Így válassz kerti szivattyút! Rengeteg aprónak tűnő, de lényeges szempontot kell figyelembe venned mielőtt kiválasztod, és megvásárolod a kerti szivattyúdat, különben előfordulhat, hogy az ablakon kidobott pénzzé válik a terved. Ebben a cikkben segítünk, összegyűjtjük a legfontosabb választási szempontokat. tovább Kádtöltő csaptelepek: tippek, trükkök a választáshoz. 2020.05.23. Kádtöltő csaptelepek: tippek, trükkök a választáshoz. Egy felmérés szerint az otthonunk csaptelepeinket nagyjából 20 évre vásároljuk. Ez idő alatt csak akkor nem cseréljük le hacsak nem azért, mert elromlott, meghibásodott. Éppen emiatt nem mindegy, hogy milyen – kádtöltő – csaptelepet veszünk. Összegyűjtöttünk tippeket, trükköket, amelyek segítenek a választásban. tovább 5 ok amiért megéri a fűtési keringető szivattyú 2020.05.23. 5 ok amiért megéri a fűtési keringető szivattyú A keringető szivattyú a fűtési rendszered egyik legfontosabb része. Arra szolgál, hogy a fűtési rendszeredben levő vizet megkeringtesse, ezzel mindig megfelelő hőmérsékletű vizet kapj ott, ahol szeretnél, például akkor amikor kinyitod a csapot a fürdőben. De miért éri ez meg? tovább Így válassz mosdó csaptelepet! 2019.11.04. Így válassz mosdó csaptelepet! Egy jól kiválasztott mosdó csaptelep nemcsak hogy a lakásunk, fürdőszobánk dísze lehet, hanem már jelentős energiát is megtakaríthat részünkre. Számos igénynek megfelelő csaptelep család kínálatából válogathat a Netkazán Webáruházban! tovább Hogyan válassz termosztátot? 2019.11.04. Hogyan válassz termosztátot? Otthonunkban a hőmérséklet szabályozás már nemcsak a kényelmet, hanem energiamegtakarítást is szolgálja. Legyen szó analóg, vezetékes, vezeték nélküli vagy wifis szobatermosztátról mind ezen célt szolgálják. tovább