Szobatermosztát

Szobatermosztát szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában

A Netkazánnál mindent megteszünk azért, hogy önnek a lehető legegyszerűbb dolga legyen, ha gyorsan szeretné elindítani a fűtést otthonában. Analóg, digitális, vezeték nélküli szobatermosztátot keres? Nálunk biztosan megtalálja az ideális berendezést!

 

A termosztát működése

A termosztát olyan berendezés, amely érzékeli a helyiség hőmérsékletét és a felhasználó által meghatározott hőfokra melegíti a környezetét. A fűtési rendszer egyik legfontosabb része, amivel igazán meghitté válik az otthona télen is. Megérteni biztosan senki nem fogja ennek a cikknek az elvolvasása után, pontosan hogyan is épül fel a működése, az azonban biztos, hogy honlapunkon bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb készüléket. A netkazan.hu weboldalon kedvére választhat az analóg, a digitális, a vezetékes, a vezeték nélküli és a wifin keresztül működtethető termosztátokból, mindezt igencsak megfizethető áron. Nálunk fellelhetőek a fontosabb és minőségibb márkák, vevőinkkel együtt gondolkozva találjuk meg az optimális megoldást az otthonuk felmelegítésére. Legyen szó új, régi, gázos, fás vagy éppen vegyes tüzelésű rendszerről, mi mindegyikhez igyekszünk megtalálni a tökéletes megoldást.

 

Vezetékes vagy vezeték nélküli?

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a vezetékes és a kábelt nem igénylő berendezések.

A vezeték nélküli termosztát egyik legjobb tulajdonsága, hogy otthona felforgatása nélkül is üzembe helyezhető. A készülék rádiófrekvencián keresztül működik, így biztosítja a meghitt meleget. A digitális termosztát programozható, kijelzőjének segítségével kényelmesen tudja szabályozni a ház vagy lakás hőmérsékletét. Ezzel természetesen senkit sem szeretnénk lebeszélni a vezetékes megoldásról, mert ezek is megbízható és a szakemberek számára könnyen szerelhető berendezések. De az utólagos beszerelésnél nagyon jó alternatívája a bontás/csatornázás-kábelezés-festés folyamatát is igénylő vezetékes termékeknek.

Az analóg készüléket nálunk a hagyományos, tekerőgombos verzióban is megtalálja, ez szintén minden gond nélkül kezelhető megoldást jelent. Mindegy, hogy melyik verzió mellett dönt, az eszköz a kívánt hőmérséklet biztosítja majd otthonában. Ha a vásárlás előtt bármilyen műszaki kérdés megválaszolására szüksége van, keresse bátran munkatársainkat. Típustól és márkától függetlenül kedvező házhoz szállítási díjat vállalunk. Készüljön fel velünk a télre, felejtse el a tripla takarót! Tegye százszázalékossá otthoni fűtési rendszerét, és mégis takarékossá!

 

Szobatermosztát márkák

 

A közel száz féle termoszát – ami jelenleg elérhető áruházunkban – olyan márkáktól származnak, amiket az éves során megbízhatóságuk és tartósságuk miatt vették a felhasználók. Ezért bármelyikből is választ, nem fog csalódni.

 

De lássunk néhány népszerű márkát, amiket – a vásárlások alapján – a felhasználók leginkább preferálnak.

A Computherm márka vezeték nélküli termékei a leginkább népszerűek, a korábban már említett egyszerű felszerelhetőségük miatt. De kedveltek a Q termékcsalád digitális és programozható digitális eszközei is.

Az Ariston kazángyártó is jelen van a termosztátok piacán, kifejezetten kedvelt a Cube család négyzetes, fekete színű termékkínálata.

A Honeywell világcég hasonlóan fekete és négyzetes Lyric termékei vezeték nélküli, okos eszközök, igényes kinézettel, 2 év teljes körű garanciával.

De még további 9 gyártó 50+ terméke között is megbízható szobatermosztátokat talál. Ha mégis kérdése merül fel, keressen minket a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken, vagy látogasson el áruházainkba.

1 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.