Siemens Szobatermosztát

Siemens Szobatermosztát szenzációs áron, akár INGYENESEN HÁZHOZSZÁLLÍTVA a tematikus találati listában

A Netkazánnál mindent megteszünk azért, hogy önnek a lehető legegyszerűbb dolga legyen, ha gyorsan szeretné elindítani a fűtést otthonában. Analóg, digitális, vezeték nélküli szobatermosztátot keres? Nálunk biztosan megtalálja az ideális berendezést!

 

A termosztát működése

A termosztát olyan berendezés, amely érzékeli a helyiség hőmérsékletét és a felhasználó által meghatározott hőfokra melegíti a környezetét. A fűtési rendszer egyik legfontosabb része, amivel igazán meghitté válik az otthona télen is. Megérteni biztosan senki nem fogja ennek a cikknek az elvolvasása után, pontosan hogyan is épül fel a működése, az azonban biztos, hogy honlapunkon bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb készüléket. A netkazan.hu weboldalon kedvére választhat az analóg, a digitális, a vezetékes, a vezeték nélküli és a wifin keresztül működtethető termosztátokból, mindezt igencsak megfizethető áron. Nálunk fellelhetőek a fontosabb és minőségibb márkák, vevőinkkel együtt gondolkozva találjuk meg az optimális megoldást az otthonuk felmelegítésére. Legyen szó új, régi, gázos, fás vagy éppen vegyes tüzelésű rendszerről, mi mindegyikhez igyekszünk megtalálni a tökéletes megoldást.

 

Vezetékes vagy vezeték nélküli?

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a vezetékes és a kábelt nem igénylő berendezések.

A vezeték nélküli termosztát egyik legjobb tulajdonsága, hogy otthona felforgatása nélkül is üzembe helyezhető. A készülék rádiófrekvencián keresztül működik, így biztosítja a meghitt meleget. A digitális termosztát programozható, kijelzőjének segítségével kényelmesen tudja szabályozni a ház vagy lakás hőmérsékletét. Ezzel természetesen senkit sem szeretnénk lebeszélni a vezetékes megoldásról, mert ezek is megbízható és a szakemberek számára könnyen szerelhető berendezések. De az utólagos beszerelésnél nagyon jó alternatívája a bontás/csatornázás-kábelezés-festés folyamatát is igénylő vezetékes termékeknek.

Az analóg készüléket nálunk a hagyományos, tekerőgombos verzióban is megtalálja, ez szintén minden gond nélkül kezelhető megoldást jelent. Mindegy, hogy melyik verzió mellett dönt, az eszköz a kívánt hőmérséklet biztosítja majd otthonában. Ha a vásárlás előtt bármilyen műszaki kérdés megválaszolására szüksége van, keresse bátran munkatársainkat. Típustól és márkától függetlenül kedvező házhoz szállítási díjat vállalunk. Készüljön fel velünk a télre, felejtse el a tripla takarót! Tegye százszázalékossá otthoni fűtési rendszerét, és mégis takarékossá!

 

Szobatermosztát márkák

 

A közel száz féle termoszát – ami jelenleg elérhető áruházunkban – olyan márkáktól származnak, amiket az éves során megbízhatóságuk és tartósságuk miatt vették a felhasználók. Ezért bármelyikből is választ, nem fog csalódni.

 

De lássunk néhány népszerű márkát, amiket – a vásárlások alapján – a felhasználók leginkább preferálnak.

A Computherm márka vezeték nélküli termékei a leginkább népszerűek, a korábban már említett egyszerű felszerelhetőségük miatt. De kedveltek a Q termékcsalád digitális és programozható digitális eszközei is.

Az Ariston kazángyártó is jelen van a termosztátok piacán, kifejezetten kedvelt a Cube család négyzetes, fekete színű termékkínálata.

A Honeywell világcég hasonlóan fekete és négyzetes Lyric termékei vezeték nélküli, okos eszközök, igényes kinézettel, 2 év teljes körű garanciával.

De még további 9 gyártó 50+ terméke között is megbízható szobatermosztátokat talál. Ha mégis kérdése merül fel, keressen minket a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken, vagy látogasson el áruházainkba.

23 db termék
Töltse ki regisztrációs űrlapunkat! Munkatársunk adategyeztetés céljából felkeresi Önt, megbeszélik az esetleges kérdéseket, ezután aktiváljuk partner fiókját, így hozzáférhet viszonteladói árainkhoz!
Kérjük, adja meg a regisztrációjánál használt e-mail címét, melyre küldünk egy levelet. A levélben található linkre kattintva beállíthatja új jelszavát.