A netkazan.hu 2017-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2016-ban az Ország boltja Minőségi Díj nyertese A netkazan.hu 2015-ben az Ország boltja Népszerűségi Díj nyertese A netkazan.hu különdíjas az Év honlapja 2014-es versenyen A netkazan.hu 2014-ben az Ország boltja Minőségi Díj nyertese

Hajdu kazán

A Hajdu márkanév egyet jelent a megbízható magyar minőséggel és időtálló garanciával. Webáruházunk széles Hajdu termék palettát kínál kedvező áron!

A „Hajdu” szó hallatán, az emberek nagy részének a minőség és a megbízhatóság jut az eszébe. Ez természetesen nem is kérdéses, főleg, ha Hajdu Kondenzációs kazánokról, Hajdu Puffertartályokról, Hajdu Indirekt tárolókról, vagy épp Hajdu Vegyestüzelésű kazánokról van szó. A felsorolt termékek mind megtalálhatóak a cég kínálatában, s egytől-egyig a minőséget, a precizitást és a megbízhatóságot képviselik! Az egykori Hajdúsági Iparművek már 1957-től háztartási gépek tervezésével és gyártásával foglalkozott, s a vállalat az évtizedek folyamán számtalan magyar háztartás életét könnyítette meg a jobbnál-jobb gépei és berendezései segítségével. Manapság is sok terméket találhatunk a Hajdúsági Ipari Zrt. kínálatában, így természetesen a fűtéshez nélkülözhetetlen berendezéseket is. A Hajdu Vegyestüzelésű kazán, vagy a Hajdu Kondenzációs kazán kivételesen költséghatékony megoldást jelenthet a háztartások számára, s ez természetesen az imént említett Hajdu Indirekt tárolókra és Hajdu Puffertartályokra is igaz. A Hajdúsági Ipari Zrt. kínálatában valóban minőségi, s a szabványoknak megfelelő termékeket találhatunk, amelyek magas szintű tervezési és gyártási folyamatokon mentek keresztül. A vásárlói igények zökkenőmentes kielégítése szerves részét képezi a cég filozófiájának, ugyanakkor ez igaz az időtállóságra is! A cég termékpalettája folyamatosan bővül, így egyre jobb és költséghatékonyabb megoldások látnak napvilágot. Kérjük, tekintse meg a weboldalunkon található Hajdu termékeket és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Olvassa tovább!
127 termék felel meg a szűrésnek
127 termék felel meg a szűrésnek